logo IXTENT s.r.o.

OpenText opět lídrem trhu ECM, IXTENT partnerem na úrovni Gold

IXTENT oznamuje zvýšení úrovně partnerství se společností OpenText na úroveň Gold, čímž se stává lokálně nejvýše hodnoceným partnerem a potvrzuje tak pozici hlavního, inovativního a úspěšného dodavatele řešení na platformě OpenText v regionu střední a východní Evropy.

Podle průzkumů renomované společnosti Gartner byl systém OpenText již potřinácté za sebou zařazen v magickém čtverci mezi vůdčí firmy v oboru ECM (Enterprise Content Management). Být zvolen každý rok uznávaným lídrem v tomto oboru, to není v rychle se měnícím softwarovém odvětví zrovna snadnou záležitostí.

Nové trendy se objevují a zase mizí, modernější technologie nahrazují dosavadní stálice, časem se mění způsoby podnikání, ba i postoje a přístupy koncových uživatelů, klíčové jsou tak hlavně dlouhodobé strategické investice do výzkumu a vývoje softwarových řešení stejně jako vizionářský přístup.

Letošní výsledky magického čtverce ECM společnosti Gartner jsou pro OpenText obzvláště hodnotné vzhledem k tomu, že se proces přísného vyhodnocování soustředil na schopnost realizace a komplexnost vize vtělené do nového produktu OpenText Content Suite 16. Je zjevné, že OpenText cílí skvěle svou novou generací řešení ECM, která splňuje potřeby pro realizaci strategie maximální digitalizace společností.

Kombinace technologie OpenText a dodavatele IXTENT dává zákazníkům jistotu správné volby a ochrany provedených investic.

OpenText je největší světový nezávislý dodavatel ECM řešení pro správu podnikového obsahu. Ta jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům a nárokům na dodržování pravidel v největších světových společnostech, státních institucích a dalších firmách nabízejících služby.

OpenText podporuje přibližně 80000 zákazníků a miliony uživatelů ve 140 zemích.

Přehled vybraných produktů OpenText:

Další články k tématům - cloud - digitalizace - ECM - investice - Microsoft - OpenText - Oracle - SAP - výzkum

Článek IXTENT s.r.o. ze dne pátek 9. prosince 2016

Další články od IXTENT s.r.o.