logo JABLOCOM s.r.o.

Chytrý stolní GSM telefon Raven s Androidem

Chytrý kancelářský GSM telefon Raven je ideální kombinací stylového přístroje pro klasické pevné linky a nejnovějších technologii s velkým displejem pro usnadnění každodenní kancelářské práce. Desktop SmartPhone Raven umí vše, co Váš chytrý mobil!

"Všechny kontakty z mobilu můžete mít i v Ravenovi. Můžete je synchronizovat s Exchange, Google a dalšími podporovanými službami tak, abyste je měli vždy a všude aktuální. Synchronizace ušetří nepříjemnosti s opakovanými ručními úpravami kontaktů ve vašem mobilním telefonu, Outlooku a stolním telefonu. Vestavěná kamera a citlivý mikrofon jsou navržené pro videokonference. Vyberte si v Google Play tu správnou aplikaci a k další videokonferenci se připojte od vašeho stolu," říká Pavel Záleský, obchodní a marketingový ředitel společnosti JABLOCOM.

Běžná tlačítka stolního SmartPhonu Raven jsou nahrazena moderním 8" dotykovým displejem, který umožňuje pohodlné ovládání všech funkcionalit telefonu, které poskytuje operační systém Android 4.2.2.

Raven je navržen tak, aby jeho ovládání bylo jednoduché a intuitivní, s důrazem na přehlednost a výrazné ikony pro nalezení všech potřebných informací.

Vše, co máte rádi na svém chytrém telefonu Raven umí - intuitivní dotykové ovládání, aplikace a synchronizace.

Sytě černý povrch je elegantní a telefon vypadá skvěle z každého úhlu.

Technická specifika:

Můžete si také připojit váš oblíbený headset přes Bluetooth nebo EHS a budete mít ruce volné pro psaní poznámek. Díky otevřenému operačnímu systému Android můžete funkce Ravenu přizpůsobit i specifickým potřebám firmy.

Článek JABLOCOM s.r.o. ze dne pátek 26. června 2015

Další články od JABLOCOM s.r.o.

Chytrý stolní GSM telefon Raven s Androidem