logo JABLOTRON ALARMS a.s.

Jablotron SOS doplňuje aplikaci Záchranka

Jablotron S.O.S. umožňuje jednotlivcům, rodinám, firmám i seniorům pohodlně využívat bezpečnostní a asistenční služby prostřednictvím mobilní aplikace, která díky vzájemné komunikaci dokáže spolupracovat se známou a již hodně rozšířenou službou Záchranka.

"Ne všechny nápady na rozšíření Záchranky zapadaly do konceptu aplikace pro přímé napojení na zdravotnickou záchrannou službu. V řadě situací stačí dát vědět blízkým, nebo nutnost zásahu záchranných složek nejdříve prověřit. Právě proto vznikla unikátní mobilní aplikace Jablotron S.O.S., která navíc s naší aplikací umí komunikovat," říká Filip Maleňák, autor aplikace Záchranka.

V případě vyvolání poplachu přes Záchranku a současném využití služby Klíče prostřednictvím Jablotron S.O.S., má dispečink záchranné služby možnost si vyžádat dovezení klíčů od objektu, kde se zraněná osoba nachází.

Toto unikátní propojení zajistí, že se záchranná služba ke zraněné osobě dostane velmi rychle, a to i v případě, kdy zraněný nemůže otevřít dveře. Odpadá tak nutnost násilného vniknutí do objektu a předejde se škodám na majetku.

Jablotron S.O.S. dále disponuje například S.O.S. tlačítkem, které mohou uživatelé kdykoliv a kdekoliv stisknout - při strachu z ohrožení, zdravotních potíží, napadení či jiné mimořádné situaci.

"Po stisknutí tísňového tlačítka dojde k vyvolání poplachu, který přijmou proškolení operátoři Bezpečnostního centra Jablotron 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Ti mají k dispozici přesnou polohu uživatele, reagují dle předem dohodnutých pokynů a v případě potřeby zajistí asistenci pomocí 200 zásahových vozidel po celé ČR," říká Petr Němeček, vedoucí marketingu ze společnosti JABLOTRON.

Novou aplikaci Jablotron S.O.S. vyvinulo ve spolupráci s autory aplikace Záchranka Bezpečnostní centrum JABLOTRON.

Další články k tématům - asistence - bezpečnost - poloha - pomoc - poplach - senior - SOS - Záchranka - Filip Maleňák - Petr Němeček

Článek JABLOTRON ALARMS a.s. ze dne pátek 5. června 2020

Další články od JABLOTRON ALARMS a.s.