logo Kentico Software s.r.o.

Kentico CMS: Kentico software zasadí strom za každou chybu v programu

Kentico Software ve spolupráci s Nadací Partnerství vysází strom za každou programovou chybu nalezenou v poslední verzi svého produktu. Společnost se zároveň zavázala opravit všechny chyby do sedmi dnů po jejich ohlášení.

Brněnská softwarová firma vysází strom za každou chybu nalezenou jejími zákazníky vždy v poslední verzi jejího produktu - redakčního systému Kentico CMS. I nadále se firma zavazuje k na trhu nadstandardní sedmidenní lhůtě k opravě každé nahlášené chyby. Tyto kroky mají za cíl naplnit poslání firmy dodávat spolehlivé a stabilní řešení pro správu webových stránek, internetových obchodů, komunitních portálů a intranetů.

Každý strom bude věnován konkrétnímu zákazníkovi, který chybu nahlásil. Na stránkách je také umístěn graf zobrazující rozložení chyb, tedy stromů, které budou vysázeny, mezi jednotlivé vývojové týmy. Systém Kentico je aktivně využíván v 84 zemích světa. Z toho důvodu stránky zobrazují i aktuální pořadí států v rámci hledání chyb. S výsadbou stromů společnosti pomůže Nadace Partnerství, díky které v republice vyrostly již desetitisíce stromů. Nadace vybere vhodný projekt, v rámci kterého budou stromy za chyby vysazeny.

"Těší mě, že přestože je náš produkt s každou další verzí komplexnější, daří se nám snižovat počty chyb. Od roku 2009 jsme také vždy dodrželi 7 denní lhůtu pro opravu všech nalezených programových chyb" uvedl Martin Hejtmánek, technický ředitel společnosti Kentico Software. "Naše snahy v této oblasti vedou ke stabilní a spolehlivé platformě pro tvorbu webů, e-shopů, sociálních sití a intranetů," dodává Martin Hejtmánek.

"Ohlas na naši první iniciativu se stejnými pravidly, avšak limitovanou pouze na verzi 4.1, nás přesvědčil o správnosti našeho rozhodnutí. Proto jsme se rozhodli i nadále vybízet naše zákazníky k ohlášení všech chyb, se kterými se setkají, opravit tyto chyby do sedmi pracovních dní a vysázet v jejich jménu strom." uvedl Petr Passinger, PR Manager společnosti Kentico software.

Na systému Kentico běží více než 6000 webových stránek v 84 zemích světa. V České republice patří ke klientům mimo jiné AXA, Ministerstvo pro místní rozvoj, Česká lékárnická komora, Gopas, Meggle, Lukoil, FC Hradec Králové, Konto Bariéry a další. Celosvětově je systém Kentico využíván společnostmi jako Microsoft, Vodafone, McDonald’s, Gibson, Mazda, Guinness, ESPN nebo Medibank.

Další články k tématům - CMS - eshop - Martin Hejtmánek - Petr Passinger

Článek Kentico Software s.r.o. ze dne úterý 10. května 2011

Další články od Kentico Software s.r.o.