logo Kentico Software s.r.o.

Kentico Software je nejrychleji rostoucí technologickou firmou v ČR

Podle žebříčku Fast 50 Central Europe (vyhlašuje Deloitte), je brněnská společnost Kentico software nejrychleji rostoucí technologickou firmou v ČR. Růst obratu o 1781 procent za uplynulých pět let zajistil fimě prvenství v rámci ČR a čtvrté místo v středoevropském regionu.

Žebříček Technology Fast 50 je každoročně sestavován společností Deloitte a představuje seznam nejdynamičtěji se vyvíjejících středoevropských firem v technologickém odvětví.S růstem obratu o 1 781% během posledních pěti let se Kentico Software umístilo na prvním místě v ČR a čtvrtém v středoevroském regionu čítajícím deset zemí.

"Velmi si vážíme ocenění společnosti Deloitte jako potvrzení toho, že naše dlouhodobé úsilí dodávat kvalitní řešení pro tvorbu webových stránek přináší viditelné výsledky. Za naším růstem stojí rovným dílem skvělá práce našich zaměstnanců, přízeň našich zákazníků, ale i velká dávka štěstí, které každá firma potřebuje," uvedl Petr Palas, zakladatel a výkonný ředitel společnosti Kentico software.

"Dosažení vysokého růstu je pro nás velkým úspěchem. Současně ale neustále sledujeme naše firemní procesy a naši schopnost dodávat produkt a zákaznickou podporu rostoucímu počtu zákazníků při zachování vysoké kvality. A nyní, po pěti letech, můžeme říci, že se nám to po celou dobu dařilo," dodává Petr Palas.

Od doby vydání první verze publikačního systému Kentico CMS v srpnu roku 2004 tento systém používá již více než 4000 Webů v 84 zemích světa. Systém Kentico CMS je kromě jiných využíván společnostmi jako Ministerstvo pro místní rozvoj, Česká lékárnická komora, Gopas, Meggle, Lukoil, FC Hradec Králové, Konto Bariéry a další. Celosvětově je systém Kentico využíván společnostmi jako Microsoft, Vodafone, McDonald’s, Gibson, Mazda, Guinness, ESPN nebo Medibank.

Další články k tématům - CMS - Deloitte - ESPN - Fast - Petr Palas

Článek Kentico Software s.r.o. ze dne pátek 13. května 2011

Další články od Kentico Software s.r.o.