logo KPCS CZ, s.r.o.

ATOM ONE pomáhá s prevencí před napadením IT prostředí firem

Nový cloudový nástroj ATOM ONE poskytuje přehled o provozních a bezpečnostních parametrech IT prostředí a doporučuje preventivní kroky pro předcházení kybernetických útoků. Všechny informace jsou dostupné na jednom místě s možností vizualizace dat z dalších datových zdrojů.

ATOM ONE je výkonný cloudový nástroj pro střední a velké firmy, který na jednom místě (ATOM ONE Central Dashboard) poskytuje dokonalý přehled o provozních a bezpečnostních parametrech IT prostředí.

Současně doporučuje preventivní kroky - je tedy okamžitě zřejmé, na co se zaměřit a jak případné nedostatky odstranit.

"Služba ATOM ONE je založena na expertních znalostech našich lidí a odráží potřeby organizací z pohledu kybernetické bezpečnosti. Jako preventivní nástroj jim totiž pomáhá odhalit útok dříve, než k němu dojde, a tím může organizacím ušetřit mnoho starostí a finančních prostředků. Jsem hrdý na to, že pomocí tohoto nástroje můžeme organizacím pomoci ochránit nejen jejich systémy a data, ale jejich podnikání jako takové," říká Miroslav Knotek, ředitel společnosti KPCS CZ.

Služba zajišťuje sběr a analýzu bezpečnostních událostí a nepřetržitě sleduje parametry ve čtyřech oblastech.

Sledované oblasti:

V každé ze sledovaných oblastí lze ihned vidět, v čem je problém a jak ho řešit, a to napříč cloudovým i on-premise prostředím.

Během pár desítek minut od aktivace služby jsou organizace schopny identifikovat bezpečnostní a provozní nedostatky svého IT prostředí a získat přehled o jeho slabých místech. Služba současně nabídne řešení nalezených problémů.

Díky neustálé aktualizaci jsou organizace připraveny včas reagovat i na nové hrozby.

Hlavní výhody nástroje ATOM ONE:

Společnost KPCS CZ uvedla cloudovou službu ATOM ONE na trh ve čtvrtek 19. 11. 2020.

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne pondělí 23. listopadu 2020

Další články od KPCS CZ, s.r.o.