logo KPCS CZ, s.r.o.

Keeper jako špičkové řešení pro správu hesel

Společnost KPCS ve spolupráci s Keeper Security pořádá ve čtvrtek 17. 6. 2021 online webinář Kybernetická bezpečnost začíná silným heslem - je zaměřen na správu hesel a ochranu dat pomocí oceňované platformy Keeper, která generuje silná hesla a ukládá je plně šifrovaná na všech úrovních.

Víte, že více než 80% narušení dat je způsobeno špatnou správou hesel? Bez ohledu na to, kolik školení IT oddělení provede, zaměstnanci se často stejně drží slabých, opakovaně používaných, recyklovaných a sdílených hesel. Ta navíc uchovávají v nechráněných souborech, případně si je různě nechráněně zapisují.

Setkáváte se také s problémem, kdy si vaši uživatelé nemohou zapamatovat všechna používaná hesla, a tudíž si pomáhají tím, že si je ukládají na méně bezpečná místa?

Řešením může být nastavení jediného jedinečného hesla ve správci hesel - v tzv. zabezpečeném trezoru, ve kterém každý bezpečně uchová všechna svá hesla.

Proto KPCS zavádí do svého produktového portfolia Keeper jako špičkové řešení právě pro správu hesel.

Keeper využívá vyhrazeného správce hesel a platformu Zero Knowledge SaaS, která generuje silná hesla a ukládá je plně šifrovaná na všech úrovních.

Certifikace SOC2 a ISO27001 dokládají nejvyšší standardy zabezpečení.

Program webináře:

Webinářem vás provedou Ondřej Výšek (KPCS) Chief Visionary and Sales Director a Roland Steinmetz (Keeper Security), Director Channel EMEA. Ondřej i Roland jsou odborníky v oblasti IT.

Webinář proběhne ve čtvrtek 17. 6. 2021 od 10:00 - 11:00 hod. v anglickém jazyce.

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne čtvrtek 3. června 2021

Další články od KPCS CZ, s.r.o.

Nabídka zaměstnání