logo KPCS CZ, s.r.o.

Pokročilá specializace Microsoft Teams pro KPCS CZ

Získáním specializace Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Teams je KPCS CZ v současnosti jedinou firmou v ČR, která disponuje více pokročilými specializacemi. To dokládá hlubokou expertízu znalostí a zkušeností v oblasti Microsoft technologií a řadí ji tak k nejvýznamnějším partnerům.

"Jsme pyšní na to, že jsme získali další ocenění jako důkaz důvěry společnosti Microsoft a těch nejvyšších kompetencí našeho týmu. Právě pokročilé specializace a rozsáhlá řada technologických kompetencí nás řadí s těmi nejvyššími certifikacemi a více pokročilými specializacemi jako partnera společnosti Microsoft k těm celosvětově nejvýznamnějším," říká Ondřej Výšek, Chief Visionary and Sales Officer společnosti KPCS CZ.

Pokročilou specializaci Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Teams získala KPCS CZ zatím jako jedna z mála společností na světě - obdržet ji může pouze takový partner Microsoftu, který disponuje hlubokými znalostmi a rozsáhlými zkušenostmi v konkrétní oblasti a prokáže je také úspěchy při implementaci u zákazníků.

Společnost KPCS tak potvrzuje vedoucí pozici na trhu v oblasti Microsoft technologií. Tato specializace je oceněním rozsáhlých zkušeností s implementacemi u řady českých i zahraničních zákazníků, kterým KPCS CZ pomohla transformovat jejich komunikaci a konferenční prostory na moderní, efektivní a bezpečnou platformu.

Mnoho společností nyní přechází na tzv. hybridní model způsobu práce, ve kterém se někteří zaměstnanci vracejí na pracoviště, ale jiní pokračují v práci z domova.

Tato nová realita vyvolává u společností potřebu přizpůsobit své pracovní prostory a schůzky tak, aby každý zaměstnanec, bez ohledu na místo, odkud se připojuje, mohl realizovat plný potenciál spolupráce.

A právě tento způsob spolupráce při správném nasazení může společnost KPCS CZ pomoci realizovat.

Další články k tématům - Microsoft Teams - ocenění - specializace - Ondřej Výšek

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne čtvrtek 24. června 2021

Další články od KPCS CZ, s.r.o.