logo Lenovo Czech

Nové futuristické herní notebooky Lenovo řady Legion

Nová sestava herních počítačů využívá umělou inteligenci - určitě si zamilujete mimořádný výkon a minimalistický styl nového notebooku Lenovo Legion 7 s 16palcovým displejem, 16palcový Lenovo Legion 5 Pro, 15palcový Lenovo Legion Slim 7 a Lenovo Legion 5 dostupný ve dvou různých velikostech.

Pro zajištění největší možné kvality s vysokým rozlišením obrazu, hladkou odezvou a věrným panelem barev odpovídajícím představám hráčů, uvádí na trh Lenovo Legion 7 a Lenovo Legion 5 Pro - světově první 16palcové herní notebooky s QHD rozlišením a frekvencí 165 Hz. Tato špičková zařízení se pyšní také speciální herní klávesnicí Lenovo Legion TrueStrike s volitelným RGB podsvícením.

Nové notebooky Lenovo Legion roku 2021 patří mezi první notebooky vybavené mobilními procesory AMD Ryzen nové generace (dostupné již brzy) pro zajištění mimořádného výkonu. Reproduktory Lenovo Legion Harman jsou nyní navíc optimalizovány pomocí systému Nahimic Audio by SteelSeries.

Systém Nahimic Audio, který je navržen pro náročné hráče, poskytuje špičkové funkce, jako je noční režim s inteligentním snížením hlasitosti pro úpravu úrovní zvuku v různých nastaveních a Sound Tracker, který vizuálně naznačuje směr zvuku ve hře.

Funkce Sound Sharing navíc umožňuje přehrávání zvuku z jednoho počítače současně ve dvou různých headsetech.

Služba Lenovo Vantage zvýší výkon vašeho počítačového ekosystému

Služba Lenovo Vantage přináší ve své nejnovější aktualizaci také dodatečnou rychlost pro uživatele notebooků Lenovo Legion, kteří tak mohou okamžitě optimalizovat své nastavení, přizpůsobit zařízení svým potřebám a zase se vrátit ke hře.

Díky novému progresivnímu ukládání do mezipaměti webových aplikací se Lenovo Vantage načte během několika sekund bez ohledu na to, kde na světě se zrovna nacházíte.

Na všech zařízeních Lenovo Legion je k dispozici také nedávno spuštěná auto-iagnostická služba Vantage Smart Performance Services, která dokáže zredukovat prostoje počítače skenováním, detekcí a odstraňováním spywaru, malwaru a adwaru, stejně jako zvládne opravit problémy se sítí a přístupem a automaticky nastavit počítač, což vede ke stabilnějšímu a spolehlivějšímu připojení k internetu a obecně rychlejším počítačovým procesům.

Nový 16palcový notebook Lenovo Legion 7

Abychom dosáhli našeho nového tenkého designu, a přitom bylo možné zachovat velikost šasi notebooku stejnou jako u předchozí generace, objevili naši designéři u Lenovo Legion 7 chytré řešení v podobě využití prostoru pod klouby displeje. Tím vznikla cesta pro novou generaci herní zobrazovací technologie nového 16palcového QHD displeje (2560 x 1600).

To ve srovnání s předchozí generací 15palcových Full HD displejů představuje miliony pixelů navíc, a tedy skutečně výrazný posun kupředu. Díky ultra vysoké hustotě pixelů a 90procentnímu poměru obrazovky k tělu notebooku nabízí tento IPS displej certifikaci VESA DisplayHDR 400, jas až 500 nitů a obnovovací frekvenci 165Hz, aby hraní šlo jako po másle.

Notebook Lenovo Legion 7 podporuje také Dolby Vision, který oživí vaši oblíbenou zábavu pomocí ohromující kvality obrazu. V kombinaci s NVIDIA G-SYNC bude výsledný obraz vypadat velkolepě.

Technologie Eye Care navíc redukuje modré světlo a blikání, což pomáhá snižovat námahu vašich očí během dlouhých bitev. Notebook Lenovo Legion 7 má jako první certifikaci pro High Gaming Performance Display s nízkou hladinou modrého světlaod TÜV Rheinland.

Notebook Lenovo Legion 7 je nabízen v barvě Storm Grey s extrémně tenkým rámečkem kolem displeje. Za povšimnutí stojí také tlačítko E-Shutter pro zapnutí webkamery, jež je umístěné na nyní mnohem tenčí straně notebooku.

Využijte software Corsair iCUE a dejte svému notebooku osobnější nádech přizpůsobením RGB osvětlení ve více různých zónách, jako například v místě zaobleného loga na víku, kolem rámečku, v okolí vývodů vzduchu nebo dokonce i u jednotlivých kláves.

Užijte si také větší skleněný touchpad, který podporuje gesta jako je poklepání. Nečekané úpravy Lenovo Legion 7 překvapí i ty, kteří své stroje rádi rozebírají. Notebook je vybaven novými soudržnými black-out komponenty a štítkem se speciální zprávou a QR kódem, díky kterému lze snadno a rychle dohledat informace o hardwaru a možnosti služeb.

Spárovaný s prvky strojového učení prostřednictvím systému Lenovo Legion AI Engine a poháněný nejnovějšími mobilními procesory AMD Ryzen (dostupné již brzy) nabízí tento notebook vynikající výkon a dostatečnou výdrž baterie s kapacitou 80 Wh a technologií Rapid Charge Boost.

Ceny a dostupnost:

Mimořádná konkurence v podobě Lenovo Legion Slim 7

S odkazem na novou definici herních zážitků a proslulost předchozí generace jakožto nejlehčího RTX herního notebooku s 15,6palcovým displejem na světě, má nový Lenovo Legion Slim 7 ambice překonat sám sebe a stát se nejtenčím a nejlehčím herním notebookem v historii produktů Lenovo Legion.

Užijte si pozdní noční dobrodružství na této herní mašině díky nejnovější grafice NVIDIA GeForce RTX (dostupné již brzy), která přináší funkci Ray Tracing a Tensor Cores jako mimořádný pokrok ve funkcích AI a grafického výkonu.

Notebook přitom zůstává produktivní po celý den s Windows 10, a to i při práci nebo vzdělávání z domova. S novou generací procesorů AMD Ryzen (dostupné již brzy) si budete moci užívat neuvěřitelné herní vizuály na 15,6palcovém 4K (3840 x 2160) IPS displeji s ohromující svítivostí 600nits, obnovovací frekvencí 60 Hz a 100% Adobe RGB.

Zvolit můžete také rychlejší Full HD (1920 x 1080) IPS displej s obnovovací frekvencí až 165 Hz a 100% gamutem sRGB. Oba displeje podporují Dolby Vision.

Ceny a dostupnost:

Nový Lenovo Legion Slim 7 v barvě Shadow Black

Tenký a lehký kovový notebook Lenovo Legion Slim 7 je navržen pro ty, kteří milují hraní her, ať už jsou zrovna kdekoliv. Vyroben je ze směsi hořčíku a hliníku pro extrémní lehkost bez kompromisů v odolnosti.

Při hmotnosti pouhých 1,9 kg a s jednodílným skleněným trackpadem je notebook také extrémně tenký a pyšní se úzkým rámečkem i novým elegantním designem krytu.

Lenovo Legion Slim 7, který je na vybraných trzích dostupný s logem vyrytým laserem a v barvách Shadow Black nebo Storm Grey, nabízí dostatečnou kapacitu baterie 71 Wh a podporu funkce Rapid Charge Express.

Mezi jeho další funkce patří:

Ceny a dostupnost:

Lenovo Legion 5 Pro s pořádnou dávkou výkonu

Užíváte si rádi slávu vydobytou na esportovém šampionátu? V tom případě je tento notebook pro vás jako stvořený. Chcete-li získat konkurenční výhodu, sáhněte po novém Lenovo Legion 5 Pro s masivnějším přívodem vzduchu a systémem čtyř ventilátorů.

Lenovo Legion 5 Pro, který je vybaven nejnovějšími procesory AMD Ryzen a grafikou NVIDIA GeForce RTX nové generace (k dispozici již brzy) pro neomezené hraní, se těší maximálnímu výkonu díky podpoře Dual Burn, která společně posouvá procesory a grafiku k lepší snímkové frekvenci.

Tato herní jednotka kombinuje superrychlou obnovovací frekvenci 165 Hz s dobou odezvy jen 3 ms na 16palcovém QHD (2560 x 1600) IPS displeji se 100% pokrytím sRGB., který je díky tomu ve srovnání s předchozí generací vyšší a také jasnější s až 500 nity.

Klávesnice Lenovo Legion TrueStrike a herní schopnosti umělé inteligence jsou dalšími užitečnými prvky, které vám pomohou se prosadit.

Ceny a dostupnost:

Nový 16palcový Lenovo Legion 5 Pro v barvě Stingray White

Lenovo Legion 5 Pro se dočkal proměny s novým ikonickým designem krytu a vytříbeným šasi v odstínech Storm Grey nebo Stingray White15 s volitelným podsvícením.

Navíc s ním získáte:

Mezi další funkce nového Lenovo Legion 5 Pro patří:

Ceny a dostupnost:

Nový 15palcový Lenovo Legion 5 v barvě Phantom Blue

17,3palcový Lenovo Legion 5, který je k dispozici v barvě Phantom Blue s bílým podsvícením, poskytuje rychlost pro hi-fi hraní s Full HD (1920 x 1080) IPS displejem a spolehlivou obnovovací frekvencí 144 Hz.

Probuďte v sobě svůj smysl pro dobrodružství s neuvěřitelně rychlou obnovovací frekvencí 165 Hz a 100% čistotou barev sRGB na 15,6palcovém Full HD (1920 x 1080) IPS displeji.

15palcový notebook váží jen 2,4 kg a je nabízen v barvě Phantom Blue s volitelnými čtyřzónovými světelnými efekty RGB nebo v novém odstínu Stingray White s modrým podsvícením.

Ceny a dostupnost:

Nový 17palcový Lenovo Legion 5

Je zkonstruován za použití všeho, co potřebujete k tomu, abyste mohli soutěžit na stejné úrovni s profesionály. Jde například o nejnovější herní hardware a vysoce účinný měděný systém odvodu tepla Coldfront 3.0.

Nový Lenovo Legion 5 vám pomůže získat body na bojišti díky přesnosti funkcí Lenovo Legion TrueStrike a Lenovo Q-Control poháněných vylepšenými technologiemi umělé inteligence (AI).

Obě velikosti displeje (15 i 17 palců) v kombinaci s mobilními procesory AMD Ryzen nové generace a grafickými procesory NVIDIA RTX vám udrží adrenalin při závodech pořádně vysoko (k dispozici již brzy).

Ceny a dostupnost:

Další články k tématům - adware - AMD Ryzen - displej - herní počítače - IPS - Legion - Lenovo Vantage - malware - notebook - NVIDIA - QHD - spyware - WiFi

Článek Lenovo Czech ze dne pátek 15. ledna 2021

Další články od Lenovo Czech

Lenovo představuje nové modely notebooků ThinkPad

Ducati Lenovo tým

Strategie dlouhodobě udržitelného růstu přináší Lenovu rekordní výsledky

Nové futuristické herní notebooky Lenovo řady Legion

Nové notebooky Lenovo řady ThinkBook pro mobilní profesionály

X1 Titanium Yoga - nejtenčí notebook ze série Lenovo ThinkPad

Notebook Yoga Slim 7i Pro s OLED displejem

Řada nových zařízení v rodině notebooků Lenovo IdeaPad

Nové monitory Lenovo a počítač Yoga AIO 7

Nový tablet Lenovo TAB P11

Lenovo roste napříč všemi segmenty

Trendem pro home office jsou herní notebooky

Tři měsíce super muziky zdarma na Amazon Music Unlimited

Nejnovější přírůstky do prémiového portfolia Lenovo X1

Nová generace notebooků Lenovo ThinkBook

OS Linux Ubuntu pro Lenovo ThinkPad a ThinkStation

Nová generace tenkých notebooků Yoga Slim

Finanční výsledky Lenovo za Q1 roku 2020

Lenovo představuje Yoga Duet 7i a IdeaPad Duet 3i s digitálním perem

Lenovo upřesňuje podmínky prodloužené záruky

Delší záruka na tablety a počítače Lenovo

Herní notebooky Lenovo Legion s nejnovější generací technologie NVIDIA a Intel

Nové modely notebooků Lenovo ThinkPad řady T, X a L

Kontinuální růst tržeb Lenovo

Personální posily pro Lenovo management, obchod a technologie

Novinky Lenovo pro rok 2020

Ohebný displej v notebooku Lenovo ThinkPad X1 Fold

Partnerský program ELEVATE pro datacentra a servery Lenovo

Lenovo - přední světový dodavatel PC s rekordní dodávkou 17,3 milionů kusů

Výkonný a cenově výhodný notebook Lenovo Yoga 730

Intel a Lenovo urychlují proces konvergence mezi HPC a AI

Inovace notebooků Yoga a tablety s Google asistentem pro širokou veřejnost

Lenovo představuje inovace ThinkPadů a novou generaci dostupnějších zařízení

Lenovo novinky ze segmentu monitorů, tabletů, AiO i notebooků

Prémiové podzimní novinky Lenovo

Skvělý začátek fiskálního roku podpoří další technologický rozvoj Lenovo

Lenovo servery pro práci s velkým objemem dat

Chytřejší počítače mohou být menší a tenčí

Virtuální a rozšířená realita i IoT řešení pro lepší byznys

Nová generace notebooků Lenovo ThinkPad

Výkonný tablet a notebook Lenovo pro práci i zábavu

Lenovo technologie bodují v žebříčku nejvýkonnějších superpočítačů světa

Lenovo ThinkPad X1 Carbon - ultrabook pro byznysové profesionály

Tři nové výkonné all-in-one PC Lenovo pro práci doma i v kanceláři

Nová řada herních zařízení a příslušenství Lenovo

Firemní notebook Lenovo ThinkBook 13s pro práci i zábavu