logo Lenovo Czech

Nové monitory Lenovo a počítač Yoga AIO 7

Lenovo představuje inovativní all-in-one desktop Yoga AIO 7, který díky otočnému displeji zabírá méně místa a dva stylové tenké spotřebitelské IPS monitory Lenovo L24i-30 a L27e-30. Současně zavádí nejnovější SW aktualizace aplikace Lenovo Vantage, které pomohou přizpůsobit počítač ještě více vašim potřebám.

Každé z těchto nových zařízení je navrženo tak, aby vám usnadnilo život, protože díky nim zůstanete připojení, výkonní a můžete se bavit po celý den.

Flexibilní desktop Lenovo Yoga AIO 7

Pokud si doma chcete užít působivý výkon a prvotřídní styl stolního počítače typu all-in-one (vše v jednom), nehledejte nic jiného než nový desktop Lenovo Yoga AIO 7 s Windows 10.

Funkce exkluzivního otočného kloubu od společnosti Lenovo vám umožní přizpůsobit nastavení počítače vašim potřebám. Stačí bez jakékoliv námahy otočit tenký rámeček displeje z vodorovné do svislé polohy, a vytvoříte tak vysoký a elegantní displej pouhým stisknutím prstu. Nebo změňte pozorovací úhel ze zcela plochého na 20 stupňů, abyste dosáhli většího pohodlí.

Díky integrovanému hardwaru pro bezdrátové vysílání navíc můžete displej Yoga AIO 7 aktivovat na dálku z tabletu nebo smartphonu, aniž byste museli zapínat samotný počítač.

Budoucí aktualizace vám také umožní zobrazit online pořady přímo na vaší obrazovce a přeměnit ji tak na 4K smart TV. Váš obsah se dokonce dokáže automaticky otáčet na obrazovce počítače. Sdílení webových stránek přímo z vašeho mobilního zařízení s diváky v obývacím pokoji je pak hračka pomocí optimalizovaného menu.

Stereo reproduktory JBL s certifikací Harman jsou orientované směrem k uživateli a vyvedené v atraktivním designu. Umístěné jsou pod rotačním displejem tak, aby zajistily silný a pohlcující zvuk i při vertikálním otočení obrazovky.

Minimalistický design desktopu v odstínech Cloud Grey a Moon White z něj vytváří moderní středobod každé domácí kanceláře nebo obývacího pokoje. Barevně sladěné příslušenství, které je jeho součástí, jako je bezdrátová klávesnice, myš a odnímatelná horní webová kamera 5M, navíc zajišťuje čisté linie.

Nabijte svůj notebook pomocí Yoga AIO 7 a zároveň přenášejte soubory jediným kabelem. Nebo přemisťujte soubory z notebooku, zatímco jste připojeni ke sdílenému úložišti, když vyřizujete velké kreativní úkoly.

Yoga AIO 7 je první all-in-one desktop na světě s 27palcovým 4K IPS displejem, který podporuje 99% barevných standardů DCI-P3 a 99% barevných standardů Adobe RGB pro oslnivý obraz. Výsledkem této kombinace zobrazení je širší spektrum teplejších červených a žlutých odstínů a chladnějších zelených a azurových odstínů.

Tento stolní počítač vytvořený společností Lenovo je poháněn výjimečným výkonem až procesoru AMD Ryzen 4800H v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 2060 pro nekonečný multitasking, vytváření obsahu a nepřetržité hraní her.

Ceny a dostupnost:

Monitory Lenovo L24i-30 a L27e-30

Prémiové panely In-Plane Switching (IPS), kterými disponují oba monitory Lenovo L24i-30 a Lenovo L27e-30, vám pomohou vytěžit maximum z filmů, online nakupování, čtení zpráv, hraní her, nebo z vaší práce tím, že vám poskytnou ostrý a čistý obraz s širokými pozorovacími úhly.

Vzhledem k distančnímu vzdělávání, které je nyní častější než dříve, zjišťuje stále více učitelů a studentů, že pro své virtuální lekce potřebují větší a kvalitnější monitory.

Oba stojany monitorů mají skryté funkce pro správu kabelů a integrovaný držák smartphonu, který vám pomůže zajistit lepší organizaci a pořádek na vašem stole. Jednoduše nakloňte displej pro pohodlnější pozorovací úhel a vyberte si ze dvou robustních provedení.

Buď propracovaný celokovový stojan nového Lenovo L24i-30, který vyniká svými dvoubarevnými prvky, nebo jednoduchou eleganci skvěle tvarovaného stojanu Lenovo L27e-30 v grafitově šedé barvě.

Každý monitor je pak vyveden v havraní černé barvě a vyroben tak, aby byl ultra tenký s 7,1 mm horní částí a na třech stranách téměř bez hran.

Vyberte si 23,8palcový Full HD (1920 x 1080) IPS displej na Lenovo L24i-30, nebo zvolte o velikost větší 27palcový Lenovo L27e-30. Udržujte své oči svěží díky pokročilé antireflexní úpravě a technologii Eye Comfort s certifikací TUV Rheinland, která po celý den pomáhá redukovat modré světlo a blikání.

Oba monitory jsou připraveny podporovat technologii AMD FreeSync pro plynulé hraní her. Tyto displeje navíc dokážou dosáhnout obnovovací frekvence až 75Hz prostřednictvím jejich HDMI vstupního portu.

Jako bonus nabízí Lenovo pohodlné přizpůsobení vzhledu, hlasitosti a dalších charakteristik vašeho monitoru pomocí nastavení On-Screen Display (OSD) prostřednictvím softwarové platformy Lenovo Artery.

Herní nadšenci, milovníci filmů nebo ti, kteří chtějí zvládat více věci najednou, nyní mohou snadno ovládat monitory Lenovo tak, aby vyhovovaly jakémukoliv způsobu použití.

Nová vylepšení Vantage pro dobíjení vašeho zařízení

Už letos v lednu se dočká aplikace Lenovo Vantage vylepšení u několika svých funkcí. V nadcházející aktualizaci získají uživatelé přístup k celé řadě nových nastavení, jako je funkce Lenovo Smart Assist, která vylepšuje funkci přihlašování bez použití rukou s Windows Hello, stejně jako rozšířená podpora aplikací a prohlížečů pro přehrávání videa bez použití rukou a možnosti vylepšení videa Super Resolution 2.0.

Prostřednictvím Vantage je také dostupný nejnovější software Lenovo jako servisní služba - Vantage Smart Performance Services. Tato autodiagnostická služba, která je nyní v rámci aktualizace přístupná na globálních trzích, poskytuje uživatelům přístup ke skenování jedním kliknutím, k opravám malwaru a odstraňování dosud neznámých virů, pro výkon all-in-one počítače, jeho údržbu a vylepšené zabezpečení.

Díky novému progresivnímu ukládání do mezipaměti webových aplikací, které Vantage načte během pouhých několika sekund, získáte rychlejší přístup ke všem novým i stávajícím funkcím Vantage bez ohledu na to, kde na světě se právě nacházíte.

Ceny a dostupnost:

Další články k tématům - aktualizace - all-in-one - IPS - Lenovo Vantage - monitor - počítač - video - Yoga

Článek Lenovo Czech ze dne pátek 8. ledna 2021

Další články od Lenovo Czech

Lenovo představuje nové modely notebooků ThinkPad

Ducati Lenovo tým

Strategie dlouhodobě udržitelného růstu přináší Lenovu rekordní výsledky

Nové futuristické herní notebooky Lenovo řady Legion

Nové notebooky Lenovo řady ThinkBook pro mobilní profesionály

X1 Titanium Yoga - nejtenčí notebook ze série Lenovo ThinkPad

Notebook Yoga Slim 7i Pro s OLED displejem

Řada nových zařízení v rodině notebooků Lenovo IdeaPad

Nové monitory Lenovo a počítač Yoga AIO 7

Nový tablet Lenovo TAB P11

Lenovo roste napříč všemi segmenty

Trendem pro home office jsou herní notebooky

Tři měsíce super muziky zdarma na Amazon Music Unlimited

Nejnovější přírůstky do prémiového portfolia Lenovo X1

Nová generace notebooků Lenovo ThinkBook

OS Linux Ubuntu pro Lenovo ThinkPad a ThinkStation

Nová generace tenkých notebooků Yoga Slim

Finanční výsledky Lenovo za Q1 roku 2020

Lenovo představuje Yoga Duet 7i a IdeaPad Duet 3i s digitálním perem

Lenovo upřesňuje podmínky prodloužené záruky

Delší záruka na tablety a počítače Lenovo

Herní notebooky Lenovo Legion s nejnovější generací technologie NVIDIA a Intel

Nové modely notebooků Lenovo ThinkPad řady T, X a L

Kontinuální růst tržeb Lenovo

Personální posily pro Lenovo management, obchod a technologie

Novinky Lenovo pro rok 2020

Ohebný displej v notebooku Lenovo ThinkPad X1 Fold

Partnerský program ELEVATE pro datacentra a servery Lenovo

Lenovo - přední světový dodavatel PC s rekordní dodávkou 17,3 milionů kusů

Výkonný a cenově výhodný notebook Lenovo Yoga 730

Intel a Lenovo urychlují proces konvergence mezi HPC a AI

Inovace notebooků Yoga a tablety s Google asistentem pro širokou veřejnost

Lenovo představuje inovace ThinkPadů a novou generaci dostupnějších zařízení

Lenovo novinky ze segmentu monitorů, tabletů, AiO i notebooků

Prémiové podzimní novinky Lenovo

Skvělý začátek fiskálního roku podpoří další technologický rozvoj Lenovo

Lenovo servery pro práci s velkým objemem dat

Chytřejší počítače mohou být menší a tenčí

Virtuální a rozšířená realita i IoT řešení pro lepší byznys

Nová generace notebooků Lenovo ThinkPad

Výkonný tablet a notebook Lenovo pro práci i zábavu

Lenovo technologie bodují v žebříčku nejvýkonnějších superpočítačů světa

Lenovo ThinkPad X1 Carbon - ultrabook pro byznysové profesionály

Tři nové výkonné all-in-one PC Lenovo pro práci doma i v kanceláři

Nová řada herních zařízení a příslušenství Lenovo

Firemní notebook Lenovo ThinkBook 13s pro práci i zábavu