logo Lenovo Czech

Lenovo představuje nové modely notebooků ThinkPad

Nová řada notebooků ThinkPad je zaměřena na plynulý chod bez rušivých přechodů na cloudová prostředí, 5G rychlé sítě WWAN a Intel WiFi 6E. Nabízejí Full HD webové kamery, vylepšené displeje s možností nižšího záření modrého světla, Dolby Vision a systém reproduktorů Dolby Audio.

Notebooky ThinkPad jsou dostupné v černé barvě nebo v odstínu Storm Grey s možností výběru procesorů Intel Core vPro 11. generace nebo nejnovějších mobilních procesorů AMD Ryzen 5000 Series.

Mobilní pracovní stanici ThinkPad P14s je možné v závislosti na modelu nakonfigurovat i na grafiku AMD Radeon nebo NVIDIA.

Notebooky také vylepšují program ComputerVision Experiences (CVX) o možnosti zabezpečení, jako je čtečka otisků prstů Match-on-Chip, která je pro některé modely integrovaná do vypínače.

Snímač detekce lidské přítomnosti na modelech Intel pak nabízí bezdotykové přihlášení v rámci funkce Windows Hello rozpoznávání obličeje.

Nové funkce se přidávají k existujícím bezpečnostním funkcím ThinkShield, které pomáhají chránit uživatele.

HW, SW a služby pro inteligentnější budoucnost

Zvyšující se komplexnost moderního IT prostředí a ničím nerušený přechod na cloudovou spolupráci znamenají, že zákazníci hledají bezproblémový přístup k technologickým řešením, která kombinují hardware, software a služby.

Například notebooky ThinkPad vybaveny softwarem Lenovo Commercial Vantage a přizpůsobeným řešením Device as a Service (DaaS) mohou usnadnit nákup, konfiguraci a bezpečné spuštění přímo u koncového uživatele.

Tato kombinace pomáhá snižovat celkové náklady a zvyšovat produktivitu. Přidejte podporu Lenovo Premier a uživatelé získají větší svobodu a kontrolu nad vlastním pracovním prostorem.

Lenovo slibuje zelenější budoucnost

Společnost Lenovo si stanovila vědecky podložené cíle v oblasti snižování spotřeby energie a emisí na podporu globálních iniciativ v oblasti změny klimatu. Během fiskálního roku 2019/2020 dosáhla 92% snížení emisí ve srovnání s fiskálním rokem 2009/2010.

Snížení emisí skleníkových plynů v Plánu 1 a Plánu 2 se dosáhlo realizací energeticky účinných projektů a využíváním solární energie v provozu.

Vyšší produktivita s pracovním monitorem

ThinkVision P40w je vybaven širokoúhlou 39,7palcovou obrazovkou s poměrem stran 21: 9 a rozlišením 5120 x 2160 WUHD. Displej disponuje technologií Natural Low Blue Light s certifikací TÜV Rheinland Eyesafe Display pro snížení únavy očí způsobené modrým světlem, zatímco zachová přesnost barev i výkon.

Dokovací monitor USB-C obsahuje až 12 portů včetně dvou portů Thunderbolt 4 pro přenos dat, videa a sítí a až 100 W nabíjení pomocí technologie Smart Power.

ThinkVision P40w-20 je první monitor s Thunderbolt 4 na světě s podporou Intel AMT, který umožňuje stabilní a bezpečné připojení na asistenci při vzdáleném spuštění a údržbě na připojených zařízeních.

Kromě toho model P40w-20 obsahuje také patentované technologie pro lepší uživatelský zážitek - eKVM poskytuje uživatelům okamžitý přístup ke dvěma počítačům pouhým kliknutím a funkce True Split, která umožňuje uživatelům sledovat oba tyto zdroje současně prostřednictvím funkce Picture-by-Picture, uživatel může také zvolit, který zdroj chce sdílet během video konference.

Stručný přehled funkcí:

Novinky u série ThinkPad

Série ThinkPad T nabízí rozsáhlé možnosti konfigurace na míru tak, aby vyhovovaly potřebám zákazníků, včetně konkrétních konfigurací péče o zdraví.

ThinkPad T14 nabídne funkce určené pro zdravotnické pracovníky včetně antimikrobiální povrchové úpravy. Čtečka otisků prstů vyhovující standardu FIPS-201 se čtečkou RFID a volitelnou funkcí Privacy Guard pomáhají chránit důvěrné údaje o pacientech.

Portfolio řady ThinkPad T zahrnuje ThinkPad T14s i, T14 i a T15 poháněné procesory Intel Core vPro 11. generace a ThinkPad T14s a T14 poháněné mobilními procesory AMD Ryzen 5000 Series.

Přehled funkcí:

ThinkPad X13 a X13 Yoga maximalizují výkon a přenositelnost. Lehké notebooky s novými displeji s poměrem stran 16:10 nabízejí perfektní konektivitu, kterou uživatelé ocení při každodenním pracovním i domácím používání.

Portfolio sérií ThinkPad X zahrnuje ThinkPad X13 i a X13 Yoga poháněny procesory Intel Core vPro 11. generace a ThinkPad X13 poháněné mobilními procesory AMD Ryzen 5000 Series.

Přehled funkcí:

ThinkPad L14 a L15 jsou cenově dostupnými možnostmi v sérii Thinkpad. Portfolio řady ThinkPad L, zahrnuje ThinkPad L14 i a L15 i s procesory Intel Core vPro 11. generace a ThinkPad L14 a L15 s mobilními procesory AMD Ryzen 5000 Series.

Přehled funkcí:

ThinkPad P14s, P14s i a P15s, nejmobilnější pracovní stanice Lenovo, jsou určeny pro práci na cestách se schopností spouštět aplikace jako AutoCAD LT, Autodesk Revit a SolidWorks bez ztráty tempa.

14palcový P14s, který nabízí větší flexibilitu, nyní disponuje nejnovějším mobilním výkonem procesoru AMD Ryzen 5000 Series s integrovanou grafikou AMD Radeon.

Notebook ThinkPad P15s lze nakonfigurovat na procesory Intel Core 11. generace a samostatnou grafiku NVIDIA T500 na profesionální úrovni, která se může pochlubit vylepšeným výkonem a 4 GB paměti VRAM.

Díky tovární barevné kalibraci X-Rite, která poskytuje nevídanou přesnost barev, vytvářejí tyto vylepšené stroje rovnováhu mezi silou a mobilitou - umožňují pokročilým uživatelům, studentům, designérům a technikům být kreativní kdykoliv a kdekoliv.

Přehled funkcí:

Ceny a dostupnost:

Další články k tématům - AMD - displej - Intel - kamera - notebook - NVIDIA - Ryzen - Thinkpad - WiFi 6

Článek Lenovo Czech ze dne čtvrtek 25. února 2021

Další články od Lenovo Czech

Lenovo představuje nové modely notebooků ThinkPad

Ducati Lenovo tým

Strategie dlouhodobě udržitelného růstu přináší Lenovu rekordní výsledky

Nové futuristické herní notebooky Lenovo řady Legion

Nové notebooky Lenovo řady ThinkBook pro mobilní profesionály

X1 Titanium Yoga - nejtenčí notebook ze série Lenovo ThinkPad

Notebook Yoga Slim 7i Pro s OLED displejem

Řada nových zařízení v rodině notebooků Lenovo IdeaPad

Nové monitory Lenovo a počítač Yoga AIO 7

Nový tablet Lenovo TAB P11

Lenovo roste napříč všemi segmenty

Trendem pro home office jsou herní notebooky

Tři měsíce super muziky zdarma na Amazon Music Unlimited

Nejnovější přírůstky do prémiového portfolia Lenovo X1

Nová generace notebooků Lenovo ThinkBook

OS Linux Ubuntu pro Lenovo ThinkPad a ThinkStation

Nová generace tenkých notebooků Yoga Slim

Finanční výsledky Lenovo za Q1 roku 2020

Lenovo představuje Yoga Duet 7i a IdeaPad Duet 3i s digitálním perem

Lenovo upřesňuje podmínky prodloužené záruky

Delší záruka na tablety a počítače Lenovo

Herní notebooky Lenovo Legion s nejnovější generací technologie NVIDIA a Intel

Nové modely notebooků Lenovo ThinkPad řady T, X a L

Kontinuální růst tržeb Lenovo

Personální posily pro Lenovo management, obchod a technologie

Novinky Lenovo pro rok 2020

Ohebný displej v notebooku Lenovo ThinkPad X1 Fold

Partnerský program ELEVATE pro datacentra a servery Lenovo

Lenovo - přední světový dodavatel PC s rekordní dodávkou 17,3 milionů kusů

Výkonný a cenově výhodný notebook Lenovo Yoga 730

Intel a Lenovo urychlují proces konvergence mezi HPC a AI

Inovace notebooků Yoga a tablety s Google asistentem pro širokou veřejnost

Lenovo představuje inovace ThinkPadů a novou generaci dostupnějších zařízení

Lenovo novinky ze segmentu monitorů, tabletů, AiO i notebooků

Prémiové podzimní novinky Lenovo

Skvělý začátek fiskálního roku podpoří další technologický rozvoj Lenovo

Lenovo servery pro práci s velkým objemem dat

Chytřejší počítače mohou být menší a tenčí

Virtuální a rozšířená realita i IoT řešení pro lepší byznys

Nová generace notebooků Lenovo ThinkPad

Výkonný tablet a notebook Lenovo pro práci i zábavu

Lenovo technologie bodují v žebříčku nejvýkonnějších superpočítačů světa

Lenovo ThinkPad X1 Carbon - ultrabook pro byznysové profesionály

Tři nové výkonné all-in-one PC Lenovo pro práci doma i v kanceláři

Nová řada herních zařízení a příslušenství Lenovo

Firemní notebook Lenovo ThinkBook 13s pro práci i zábavu