logo Loxone, s.r.o.

Bezdrátová technologie Loxone Air pro inteligentní bydlení

Společnost Loxone představuje revoluční bezdrátovou technologii pro chytré domy. S bezdrátovým modulem Air Base Extension, bezdrátovou zásuvkou, Smart Socket Air a Dimmerem určeným ke stmívání, startuje Loxone novou Air generaci bydlení.

"Díky Loxone Air si může výhody chytrého bydlení užívat každý i v již hotových stavbách. Má tak kdykoliv pod kontrolou své lampy nebo třeba přímotopy," vysvětluje Thomas Moser, jednatel společnosti Loxone.

Na trhu s novostavbami je chytrý dům stále populárnější. Ale co majitelé, kteří již mají své domy postavené a chtěli by ze své domácnosti udělat chytrou domácnost? Přesně na tento trh cíli Loxone s nově vyvinutou bezdrátovou technologií Air. Technologie Air je uzpůsobena přímo pro použití v chytrých domech a její použití je neuvěřitelně jednoduché. Díky ní si může užívat automatizace každý a to bez jakéhokoliv bourání či sekání do zdi.

Loxone Air byl uzpůsoben speciálně potřebám v chytrých domech. Díky inovativní Mesh technologii, při které funguje každý prvek bezdrátové sítě jak přijímat i vysílat, je zaručen velmi velký dosah sítě. Mimo to je možné signál přenášet sítí oběma směry a každé Air zařízení může současné přijímat a vysílat. Veškeré Ait zařízení jsou již vyvinuty a budou postupně doplňovat produktovou řadu. Při vývoji produktů používajících Air technologii se dbalo na dosažení co nejnižší spotřeby.

"Loxone se výrobky a technologií Air výrazně zapisuje na trh s domácí automatizací. Možnosti bezdrátové technologie jsou úplně stejné, jako v drátové variantě a mohou se dle potřeb různě kombinovat. Navíc je nastavení a používání produktů velmi jednoduché a extrémně rychlé. Technologie Air již není jen pouhé elektrické ovládání koncových prvků 1:1 s možností ovládání přes telefon, ale přináší do domu skutečně inteligenci," dodává ředitel pro ČR a SR Milan Randl.

Článek Loxone, s.r.o. ze dne středa 9. dubna 2014

Další články od Loxone, s.r.o.