logo Mark2 Corporation Czech a.s.

Facility management pod kontrolou s aplikací M2C SUPPORT

M2C SUPPORT je ideální pomocník pro provozovatele logistických a průmyslových skladů, správce administrativních budov i obchodních center. Jde o podpůrný a kontrolní systém pro komunikaci běžných i kritických situací na objektech dle preferencí důležitosti.

Aplikace M2C SUPPORT přichází po roce s rozšířením, které reaguje na podněty od klientů i zaměstnanců, kteří s ní intenzivně pracovali v provozu na jednotlivých objektech. Nová verze umožňuje mimo jiné zaznamenávání fotografií i textů, zrychluje a zjednodušuje komunikaci mezi klientem a společnosti M2C.

Očekávání a přání klientů jsou rychleji vnímány a je možné na ně reagovat ze strany pracovníků M2C v reálném čase. Aplikace je tak ještě více pro-klientsky zaměřena a současně slouží k pravidelnému zasílání novinek v oblasti facility a bezpečnosti od odborníků M2C.

Klienti tak mají k dispozici i všechny aktuální kontakty svého poskytovatele služeb a osob zodpovědných právě za jejich objekt. Aplikace pracuje v online režimu přes API (Application Programming Interface), který zajišťuje přenos dat s tzv. backendem, což je v tomto případě unikátní bezpečnostní software M2C.

Aplikace je ke stažení zdarma na portálech App Store i Google play a je určena pro zařízení s operačními systémy iOS7+ a Android 4.0/4.1+. Slouží pouze klientům společnosti M2C, kteří automaticky dostanou své přihlašovací údaje.

O aplikaci M2C SUPPORT

Společnost M2C jde opět vstříc svým klientům, kteří mohou pomocí M2C SUPPORT nepřetržitě sledovat aktuální dění ve svém objektu - tedy evidenci činností ostrahy a údržby v reálném čase. Je také informačním kanálem pro klienta v oblasti novinek.

Aplikace dokáže filtrovat události dle času, objektu a typu s navazujícími reporty a statistikami. Naleznete zde i vyhodnocení událostí za uplynulé období. Dále obsahuje kontakty s okamžitou možností přímého spojení s kontaktní osobou.

M2C SUPPORT obsahuje:

Článek Mark2 Corporation Czech a.s. ze dne úterý 25. dubna 2017

Další články od Mark2 Corporation Czech a.s.

Facility management pod kontrolou s aplikací M2C SUPPORT

Dron jako užitečný pomocník v oblasti bezpečnosti