logo Merz s.r.o.

Hoerbiger Žandov využívá pro sledování výroby velkoplošnou vizualizaci

Společnost Merz dokončila pro Hoerbiger Žandov projekt rozšíření výrobního informačního systému MES Merz o velkoplošnou vizualizaci sledování výroby, která motivuje operátory k vyšší produktivitě.

Výrobní informační systém MES Merz pro automatický sběr výrobních dat, jehož cílem je sledování parametrů a efektivity výroby, byl ve společnosti Hoerbiger Žandov doplněn o velkoplošnou vizualizaci na LCD obrazovkách přímo ve výrobě.

Velkoplošná LCD vizualizace zobrazuje klíčové ukazatele výkonnosti, včetně online a historických reportů. Aplikace umožňuje nejen zobrazení reportů z MES Merz, ale i MS PowerPoint prezentací a přehrávání videí pomocí MS Windows Media Player. Díky tomu jsou operátoři více motivováni k hlídání časů a tím i produktivity.

Dalšími významnými přínosy velkoplošné vizualizace jsou okamžitý stručný přehled o stavu výroby pro vedení (mistr, ředitel výroby), jednoduchá prezentace výkonnosti pro návštěvy a zároveň vizualizace slouží jako nástroj pro odhalení případných chyb v nastavení norem.

Hoerbiger

Značka Hoerbiger je synonymem pro výrobky a služby, vyznačující se unikátními vlastnostmi. Úspěch všech strategických obchodních jednotek je založen na nepřetržité inovaci a na komponentech s definovanými technickými vlastnostmi, které zákazníkům přinášejí velké výhody.

Od roku 1895 Hoerbiger opakovaně svými inovacemi nastavuje standardy pro atraktivní technické mezery na trhu - od ocelového deskového ventilu Hörbiger po mnoho dalších zlepšení v pneumatické technice, elektrohydraulickém ovládání ohraňovacích lisů v automatizační technice a u synchronizátorů v hnacích soustavách.

Další články k tématům - LCD - vizualizace - výroba

Článek Merz s.r.o. ze dne čtvrtek 9. července 2015

Další články od Merz s.r.o.