logo MHM computer a.s.

MHM computer je strategickým partnerem Commvault

Společnosti Commvault - lídr v oblasti informačního managementu a ochrany podnikových dat a MHM computer uzavřely strategické partnerství s cílem rozvíjet a poskytovat lokální odborné znalosti pro oblast cloudových služeb správy dat na českém trhu.

Oznámení o strategickém partnerství přichází po roce úspěšné spolupráce obou společností. Během této doby MHM úspěšně dokončila první implementace řešení pro ochranu dat od společnosti Commvault a spustila první školení a certifikace Commvault Simpana na českém trhu.

V rámci partnerství bude MHM poskytovat také poradenské a implementační služby a bude fungovat jako regionální školicí středisko pro Commvault.

Strategické partnerství pro Českou republiku i region CEE

"Commvault skvěle zapadá do našeho portfolia. S produkty, jako je Simpana, můžeme navrhovat a stavět nová vyspělá řešení pro zálohování a ochranu dat a pomáhat společnostem, jako je DataSpring, při rozvoji moderních zálohovacích služeb s vysokou dostupností v oblasti infrastrukturního cloudu pro zákazníky ve střední a východní Evropě," říká Pavel Miloschewsky, generální ředitel a spolumajitel společnosti MHM computer.

"MHM jsme si za svého strategického partnera zvolili zejména s ohledem na rozsah a hloubku zkušeností, které mají v oblasti ochrany dat a také s ohledem na jejich schopnost fungovat jako středisko konzultačních, implementačních a školicích služeb. Věřím, že toto strategické partnerství dostane naše produkty a řešení mnohem blíže všem potenciálním zákazníkům v České republice i celém regionu střední a východní Evropy," řekla během tiskového brífinku v Praze Agnieszka May Sadowska, oblastní viceprezidentka pro východní Evropu ve společnosti Commvault.

První plně cloudově doručovaná služba pro správu dat

Commvault a MHM v nedávné době úspěšně dokončily nasazení první plně cloudově doručované služby pro správu dat ve společnosti DataSpring. Díky Commvault Simpana může DataSpring poskytovat svým zákazníkům nejmodernější funkce pro ochranu a správu dat.

"S řešeními Commvault jsme vytvořili kvalitní portfolio zálohovacích služeb, které slouží k nasazení v rámci datového centra i mimo něj a k zálohování uživatelských zařízení. Všechny tyto služby realizujeme na základě zálohovacího softwaru Simpana a technologií uložených v datovém centru. Díky Commvaultu nabízíme vysokou dostupnost služeb v datovém centru," říká Martin Smekal, generální ředitel a jednatel společnosti DataSpring.

O společnosti Commvault

Jedinečná vize - víra v lepší způsob, jak řešit současné i budoucí potřeby při správě dat - vede Commvault při vývoji jedinečných řešení pro oblast správy informací (Singular Information Management) určených pro vysoce výkonnou ochranu dat, univerzální dostupnost a zjednodušenou správu dat v rámci komplexních síťových systémů úložišť.

Unikátní architektura Commvault postavená na jediné platformě dává firmám nevídanou míru kontroly nad nárůstem dat, nákladů a rizik. Sada softwarových produktů Commvault Simpana byla navržena tak, aby od základů vzájemně spolupracovala, sdílela společný kód a funkce, a nabídla tak špičkové možnosti pro ochranu dat, archivaci, replikaci, vyhledávání a správu zdrojů.

Stále více organizací se každý den přidává k těm, kdo objevili jedinečnou efektivitu, výkon, spolehlivost a jednoduchost ovládání, jakou nabízí pouze Commvault. Centrála společnosti se nachází ve městě Tinton Falls, stát New Jersey, USA.

Článek MHM computer a.s. ze dne středa 15. července 2015

Další články od MHM computer a.s.

MHM computer je strategickým partnerem Commvault