logo Minerva Česká republika, a.s.

QAD slaví 35 let v ERP odvětví pro výrobní podniky

QAD - přední dodavatel řešení pro ERP v cloudu slaví 35 let v softwarovém průmyslu pro výrobní podniky. Výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR je společnost Minerva, která také působí jako distributor QAD ve východní Evropě.

Společnost QAD, založená Pam Lopker v roce 1979, neztratila za dobu existence své zaměření na poskytování ERP řešení umožňující výrobcům pracovat s maximální efektivitou v prostředí štíhlé výroby. Se svými začátky v Kalifornii, se QAD rozrostla do globální společnosti s více než 1500 zaměstnanci a 5300 výrobními místy ve více než 100 zemích, které využívají technologie QAD.

Se zaměřením na automobilový průmysl, spotřební zboží, potraviny a nápoje, high-tech, strojírenství a life science odvětví je QAD jedničkou v oblasti inovací a technologií. QAD, zastánce otevřených systémových řešení pro výrobce, je nadále ve vedoucí pozici na trhu s plnou funkcionalitou ERP cloudových řešení zajišťující bezpečnost a flexibilitu dle současné poptávky nadnárodních výrobců.

"Od počátku jsme vyvíjeli QAD se stejným záměrem jaký jsme měli pro naše zákazníky - aby fungoval jako efektivní podnik. Společnost, ve které je každý pracovní proces dokonale sladěn v souladu se strategickými cíly společnosti," uvedla zakladatelka a prezidentka QAD Pam Lopker.

"Našich dalších 35 let a více bude i nadále zaměřeno na poskytování inovativních a efektivních nástrojů, které budou dobře sloužit našim zákazníkům a pomohou zajistit jejich úspěch ve výrobním průmyslu. Rádi bychom pozdravili a poděkovali našim zákazníkům, partnerům a zaměstnancům, kteří šli tuto 35 let dlouhou cestu s námi. Hlavní motivací pro všechna naše rozhodování byl pro Pam a mě úspěch našich zákazníků. QAD bude i nadále pracovat v nejlepším zájmu našich zákazníků a stejně tak se bude snažit posouvat se, co nejlépe dopředu v poskytování služeb pro nejefektivnější výrobce na světě," řekl generální ředitel společnosti QAD Karl Lopker.

Efektivní podnik s QAD

QAD Inc více než 35 let QAD poskytuje globálním výrobním společnostem QAD Enterprise Applications (QAD EA), ERP systém. QAD EA podporuje provozní požadavky, včetně financí, výroby, řízení poptávek a plánování dodavatelského řetězce, řízení vztahů se zákazníky, Business Intelligence a řízení podnikových procesů. QAD Enterprise Applications jsou k dispozici ve flexibilních modelech nasazení v cloudu, on-premise nebo v kombinovaném prostředí.

S QAD se zákazníci a partneři v oblasti automobilového průmyslu, spotřebního zboží, potravin a nápojů, hi-tech technologií, strojírenství a odvětví life sciences mohou lépe přizpůsobit každodenní práci se svými strategickými cíli pro naplnění své vize stát se efektivnějšími podniky.

Další články k tématům - cloud - distributor - ERP - inovace - průmysl - QAD - software - strojírenství - výroba - zaměstnanci

Článek Minerva Česká republika, a.s. ze dne čtvrtek 16. října 2014

Další články od Minerva Česká republika, a.s.