logo Mio Technology

Kamera do auta Mio MiVue 785 zaznamená každý detail na silnici i ve tmě

Nová autokamera Mio MiVue 785 automaticky a kvalitně zaznamená nehodu a upozorní na nebezpečí a radary. Začne nahrávat, jakmile nastartujete váš vůz. Dokonce ušetříte - některé pojišťovny totiž nabízejí slevu z pojistného, pokud vlastníte jimi schválenou palubní kameru.

Kamera MiVue je vybavena pokročilými asistenčními systémy pro řidiče (ADAS). Maximální klid při jízdě vám zajistí i systém varování při vybočení z jízdního pruhu (LDWS), systém varování před mikrospánkem řidiče (FA) a systém varování před čelním střetem (FCWS).

V nouzi vás kamera MiVue nenechá na holičkách. Pokud tříosý G-Sensor zaregistruje náhlou změnu pohybu, uloží ihned soubor chráněný před přepsáním. Kamera MiVue 785 zároveň nabízí bezplatné měsíční aktualizace informací o rychlostních radarech po celou dobu životnosti vašeho zařízení.

Připojení zadní kamery

Chcete-li přidat zadní kameru, vězte, že MiVue 785 je plně kompatibilní se zadní kamerou MiVue A20. Pokud přidáte externí napájecí zdroj (jako např. Smartbox), palubní kamera bude nahrávat i v parkovacím režimu.

V případě nehody můžete kameru rychle vzít a přepnout do režimu fotoaparátu, abyste mohli zdokumentovat škodu. Snímky obsahují souřadnice GPS, které poslouží jako další důkaz při jednání s pojišťovnou.

Aktuální databáze radarů zajistí pohodovou jízdu bez pokut

Přístroj je vybaven GPS lokátorem, který průběžně sleduje souřadnice automobilu. Díky tomu dokáže kamera odhadnout rychlost jízdy i její směr. MiVue 785 také umí porovnat data o poloze a směru jízdy vozidla s vestavěnou databází radarů.

Během cest vás tak přístroj upozorní zvukovým signálem na výskyt radaru a vždy budete vědět, kde jet zvláště opatrně a sundat nohu z plynu. Databáze pro model 785 je navíc po dobu životnosti zařízení bezplatně aktualizována.

Kamera do auta MiVue 785 se oproti lacinějším palubním kamerám vyznačuje prvotřídní kvalitou. Je robustní a přitom kompaktní i elegantní. Hodí se tak na palubní desku jakéhokoliv vozu. Navíc je velmi malá a snadno se vejde do odkládací přihrádky.

Kvalitou obrazu a nočním viděním zdaleka předčí jiné značky. Vaši polohu i informace o jízdě bude sledovat systém GPS, který je plně integrovaný přímo do kamery. Na palubní desce tak nemusí nepřekážet žádné další přídavné krabičky.

Klíčové vlastnosti kamery do auta Mio MiVue 785:

Váš očitý svědek při cestování

Kamera MiVue 785 je ideální spolujezdec pro každého řidiče. Velký displej a jednoduché ovládání vám dopřejí nerušený zážitek z cest. Intuitivní senzor nečekaných událostí a vysoká kvalita nahrávání vám pak pomohou při řešení kolizí, dopravních kontrol a dalších zásadních momentů na silnici. Vestavěná GPS navíc poskytne profesionálním i rekreačním cestovatelům jasný přehled o projetých trasách.

Všechny nahrávky nečekaných situací i pěkných vzpomínek na cestu lze jednoduše třídit, analyzovat a archivovat v programu MiVue Manager na počítačích v pohodlí domova.

Kromě programu pro správu záznamů a aktualizací zdarma získáte při nákupu kamery MiVue 785 také flexibilní otočný držák a nabíječku do auta.

Další články k tématům - aktualizace - archivace - auto - databáze - fotoaparát - GPS - kamera - nahrávaní - nehoda - pojišťovna - radar - senzor - video

Článek Mio Technology ze dne úterý 5. září 2017

Další články od Mio Technology

Ocenění IT produkt roku 2022 pro 4K autokameru MiVue 886 WiFi

Mio MiVue 886 - autokamera s reálným 4K rozlišením

Automatická kniha jízd v autokameře

Autokamery Mio v roce 2021

Úsekové měření rychlosti v autokamerách Mio

Nejprodávanější značkou autokamer v Česku je Mio

Mio MiVue C512 - cenově dostupná autokamera s Full HD 1080

Prodej Mio autokamer roste

Mio MiVue 826 WiFi - odnímatelná autokamera s dokovací stanicí

Mio MiVue 731 GPS autokamera ve slevě

Duální autokamera Mio MiVue 798 Dual s WiFi a GPS

Nová autokamera MiVue C570 se skvělou výbavou

Kvalitní autokamera do každého počasí - MiVue 733 WiFi

Mivue Drive 60 - nenápadná autokamera a profesionální navigace s Truck licencí

Autonavigace Mio Pilot 15 s bezplatnou doživotní aktualizací map

Autonavigace Mio Spirit 7700 LM s doživotní aktualizací map zdarma

Bezúdržbová autokamera Mio MiVue J85 s podporou WiFi

Herec a dabér Pavel Soukup propůjčil svůj hlas autokameře Mio J60

Mio Cyclo 405 - moderní cyklonavigace pro jízdu na kole

Mio MiVue C325 - váš osobní očitý svědek na cestách

Autokamera pro streaming a ukládání záznamu přes WiFi

Očitý svědek na cestách integrovaný v autonavigaci

Kamera do auta Mio MiVue 785 zaznamená každý detail na silnici i ve tmě

Stylové běžecké hodinky Mio s GPS a osobním trenérem

Nová řada autokamer MiVue 700

GPS navigace MiVue Drive 65 LM s integrovanou HD kamerou

GPS navigace Mio 5400 je mezi nejpopulárnějšími produkty roku 2016 na Heureka.cz