logo Mio Technology

Mio MiVue 731 GPS autokamera ve slevě

Nová autokamera Mio MiVue 731 GPS se slevou 23% je až do konce listopadu 2019 k dispozici na e-shopech Alza, CZC a Mall - nahrává vysoce kvalitní videa se skvělým zvukem i obrazem v kvalitě Full HD. Akce platí pro český i slovenský trh.

Mezi nejlepší funkce značkové autokamery s podporou 128 GB karet, navíc v této ceně, patří detekce nehody, upozornění před nehodou, pevné kvalitní parametry natáčení Full HD a s reálnou 130° šířkou úhlu, parkovací režim, GPS modul již přímo integrovaný v autokameře.

Novou funkcí, která se do Mio MiVue 731 GPS přidala, je však upozorňování na kamery měřící rychlost vozidla a ty, které natáčejí vozidla, jež jela na křižovatce na červenou.

Tuto funkci získají zdarma všichni, kteří provedou update firmwaru přes freewarový Mio program MiVue Manager a doplní si dle návodu i aktuální databázi radarů. Ta se zhruba každý měsíc navíc připravuje pro zákazníky doživotně zdarma!

Alza.cz i Alza.SK autokameru Mio MiVue 731 GPS již nabízí za 1990 Kč (76 EUR) / zlevněno z 2590 Kč (99,10 EUR).

Podpora bezpečnostních funkcí ADAS

ADAS (Advanced Driver Assistance System) je tzv. bezpečnostní asistent - jeho bezpečnostní funkce přidávají do zařízení vysokou hodnotu,

Bezpečnostní funkce ADAS:

Velký displej a video v širokém úhlu

Kromě Full HD rozlišení jistě oceníte i široký úhel záznamu. Široký úhel 130° vám zaručí, že už vám nikdy neunikne žádné dění před vaším vozem a to opravdu v široké oblasti. Všechny pořízené záběry pak můžete sledovat na 2,7 palcovém displeji na kterém můžete i pohodlně měnit veškeré nastavení.

Full HD rozlišení a noční režim

Díky Full HD kvalitě a vynikající světelností f2.0 vždy snadno rozpoznáte na záběru veškeré podstatné detaily - a to i v noci. Navíc jsou všechny záběry natáčeny technologií H.264, takže mají menší velikost.

Funkce Stop and Go

Jedná se o inovativní upozornění pro případ, že se automobil před vámi začne pohybovat, ale vy nereagujete. Tuto funkci oceníte zejména ve městech na semaforech nebo v dopravní zácpě, kdy se tak zachová plynulost a bezpečnost provozu.

Klíčové vlastnosti

Skvělá, lehká a kompaktní autokamera s Full HD záznamem při 30 fps. Kromě Full HD rozlišení kamera také disponuje širokým úhlem záběru 130°, skvělou světelností f2.0, 3-osým G-senzorem a 2,7 palcovým displejem.

Dále také jistě oceníte noční režim, nahrávání zvuku, GPS, funkci zastav a jeď (STOP and Go), ADAS asistent: varování před čelní srážkou, upozornění na náhlé vyjetí z pruhu, upozornění na překročení rychlosti, upozornění na únavu řidiče, režim ekologické jízdy, parkovací režim, upozorňování na radary a kamery průjezdu na křižovatkách, také záznam události, fotografie s GPS souřadnicemi, fotografický režim, automatické zapnutí, snímač otřesů anebo pohybový senzor.

Rozhraní - slot pro microSD kartu do velikosti 128 GB. Vestavěná baterie 240 mAh. Rozměry 51,6 x 84,3 x 31,38 mm. Hmotnost 79,4 g. Součástí balení je také otočný držák s kvalitní pevnou autopřísavkou.

G-senzor

G-senzor je dnes již běžnou součástí autokamer a ani u této kamery to není jinak. G-senzor zaznamenává směr vaší jízdy a v případě nárazu, prudkého zabrzdění nebo naklonění auta dokáže okamžitě uzamknout záznam.

Další články k tématům - ADAS - autokamera - bezpečnost - FCWS - fotografie - Full HD - GPS - G-senzor - LDWS - nehoda - parkování - radar - varování - video - zdarma

Článek Mio Technology ze dne pondělí 18. listopadu 2019

Další články od Mio Technology

Ocenění IT produkt roku 2022 pro 4K autokameru MiVue 886 WiFi

Mio MiVue 886 - autokamera s reálným 4K rozlišením

Automatická kniha jízd v autokameře

Autokamery Mio v roce 2021

Úsekové měření rychlosti v autokamerách Mio

Nejprodávanější značkou autokamer v Česku je Mio

Mio MiVue C512 - cenově dostupná autokamera s Full HD 1080

Prodej Mio autokamer roste

Mio MiVue 826 WiFi - odnímatelná autokamera s dokovací stanicí

Mio MiVue 731 GPS autokamera ve slevě

Duální autokamera Mio MiVue 798 Dual s WiFi a GPS

Nová autokamera MiVue C570 se skvělou výbavou

Kvalitní autokamera do každého počasí - MiVue 733 WiFi

Mivue Drive 60 - nenápadná autokamera a profesionální navigace s Truck licencí

Autonavigace Mio Pilot 15 s bezplatnou doživotní aktualizací map

Autonavigace Mio Spirit 7700 LM s doživotní aktualizací map zdarma

Bezúdržbová autokamera Mio MiVue J85 s podporou WiFi

Herec a dabér Pavel Soukup propůjčil svůj hlas autokameře Mio J60

Mio Cyclo 405 - moderní cyklonavigace pro jízdu na kole

Mio MiVue C325 - váš osobní očitý svědek na cestách

Autokamera pro streaming a ukládání záznamu přes WiFi

Očitý svědek na cestách integrovaný v autonavigaci

Kamera do auta Mio MiVue 785 zaznamená každý detail na silnici i ve tmě

Stylové běžecké hodinky Mio s GPS a osobním trenérem

Nová řada autokamer MiVue 700

GPS navigace MiVue Drive 65 LM s integrovanou HD kamerou

GPS navigace Mio 5400 je mezi nejpopulárnějšími produkty roku 2016 na Heureka.cz