logo Mironet, s.r.o.

Nová generace úsporných a ultratenkých počítačů zcela nahrazuje klasické rozměrné desktopy

Společnost MSI a společnost Mironet přinášejí na český trh unikátní novinku na poli osobních počítačů. All-In-One systém MSI NetOn AP1900 nahrazuje klasické desktopy, respektive se stává jejich cenově výhodnější alternativou.

Počítač v monitoru jen od Mironetu ! Nová generace úsporných a ultratenkých počítačů zcela nahrazuje klasické rozměrné desktopy.

Jde o první All-In-One systém s procesorem Intel® Atom™ na trhu, který je navíc zároveň jeden z cenově nejpříznivějších (s cenou 14.990,- s DPH) AIO systémů současnosti.

"Systémy All-In-One jsou zcela novým směrem desktopů. Díky své konstrukci - integrovanému PC v monitoru - výrazně šetří místo na pracovním stole a především se vyznačuje velmi nízkou spotřebou a hlučností v porovnání s klasickými desktopy. Spotřeba NetOn AP1900 dosahuje skvělých 35W, hlučnost se pak pohybuje okolo 26dB, AP1900 je tedy vhodný klidně i do knihoven," uvádí Ing. Robert Novotný, generální ředitel společnosti Mironet.

MSI NetOn AP1900 je plně vybavený počítač integrovaný do 18,5" WXGA LCD monitoru. V útrobách naleznete procesor Intel Atom 1.6 GHz, 1 GB RAM a 160 GB HDD.

Obsahuje mimo jiné DVD vypalovačku, WiFi, webovou kameru s mikrofonem nebo čtečku paměťových karet. K dispozici je přeinstalovaný OS Windows XP Home.

Další články k tématům - All-In-One - AP1900 - desktopy - MSI - NetOn - Robert Novotný

Článek Mironet, s.r.o. ze dne čtvrtek 19. února 2009

Další články od Mironet, s.r.o.