logo Monster Worldwide CZ s.r.o.

Den pracovních příležitostí již 2. prosince 2009 v Praze

V Praze se 2. prosince 2009 uskuteční Den pracovních příležitostí Keep Czech Working. Od 10 do 17 hodin se v hotelu Radisson SAS Alcron - Štěpánská 40, Praha 1, setkají všichni ti, kdo hledají nové zaměstnání nebo se chtějí dozvědět více informací o aktuální situaci na pracovním trhu.

Na Dni pracovních příležitostí budou mít návštěvníci příležitost osobně se setkat se zástupci 25 klíčových domácích zaměstnavatelů.

Již 2. prosince se v Praze uskuteční akce Den pracovních příležitostí Keep Czech Working, kterou pro širokou veřejnost pořádá společnost Monster - celosvětová jednička online trhu práce. Ta v České republice provozuje online službu práce www.monster.cz, jež patří mezi nejnavštěvovanější pracovní servery u nás. "Těší nás, že máme potvrzenou účast řady klíčových domácích zaměstnavatelů a jsme přesvědčeni, že Den pracovních příležitostí pomůže mnoha lidem najít si novou práci," říká Jaroslav Macnar, marketingový ředitel společnosti Monster a dodává : "Účast na akci je pro veřejnost i zaměstnavatele bezplatná, zájemci budou moci přímo na místě navštívit také naši CV poradnu, kde jim odborníci pomohou zhodnotit jejich životopis a poradí jim, jak se orientovat v nabídce práce na internetu."

Návštěvníci se mohou těšit na účast těchto firem - AAA Auto, Accenture Services, Accor Services CZ, Aon, AWD Česká republika, Century 21, Česká pojišťovna, ČEZ, Direct Parcel Distribution CZ, GE Money Bank, Generali pojišťovna, Hilton Prague, InBev, Jan Becher - Karlovarská Becherovka, Kaufland Česká republika, Komerční banka, Lidl Česká republika, Linet, Monster Worldwide, Nemocnice Na Homolce, RWE Transgas, S&T CZ, Telefónica O2 Czech Republic, Tesco Stores ČR, UniCredit Bank Czech Republic.

Cíle akce Den pracovních příležitostí Keep Czech Working

Společnost Monster chce prostřednictvím Dne pracovních příležitostí pomoci lidem najít si práci a zprostředkovat jim přímé kontakty se zaměstnavateli. Zároveň také poradit, jak se správně prezentovat před potenciálními zaměstnavateli a jak nejlépe obstát v současném konkurenčním prostředí. Každý návštěvník obdrží speciální brožuru rad a tipů, které při hledání nového zaměstnání ocení. Monster s touto akcí již zavítal v letošním roce do jednotlivých států USA, dále pak do Francie, Nizozemí, Itálie, Belgie, Německa, Velké Británie a Polska. Ve všech těchto zemích se Den pracovních příležitostí setkal s pozitivní odezvou jak ze strany uchazečů o zaměstnání, tak ze strany zaměstnavatelů.

Článek Monster Worldwide CZ s.r.o. ze dne pondělí 30. listopadu 2009

Další články od Monster Worldwide CZ s.r.o.