logo Monster Worldwide CZ s.r.o.

DnyPrace.cz: virtuální veletrh práce

Virtuální veletrh pracovních příležitostí Monster proběhne ve dnech 4. až 10.4. 2011 v novém designu, na nové a rychlejší platformě, bude ozvučen reálnými zvuky a dokonale propojen se sociálními sítěmi jako je Facebook, Twitter, LinkedIn, atd.

Po velkém úspěchu prvního česko-slovenského virtuálního veletrhu pracovních příležitostí, který za jeden týden navštívilo neuvěřitelných 90000 návštěvníků, se letos chystá jeho pokračování. To se bude konat od 4. - 10.4. 2011. Hlavním partnerem celého projektu bude opět Eures - Portál pro evropskou integraci MPSV. Práci si tedy budete moci hledat online nejen v ČR, ale i po celé Evropě.

Na jednom místě zde návštěvníci najdou nespočet pracovních nabídek od předních zaměstnavatelů jako jsou např. společnosti Vodafone, Škoda Auto, Accenture, Česká Pojišťovna, Fei, Century 21, O2, Komerční banka, Ge Money Bank, Manpower, Unicredit Bank, Arcelor Mittal a mnoho dalších.

Co je virtuální veletrh

Jde o nový způsob hledání práce online v 3D světě, ve kterém mají návštěvníci možnost setkat se s potenciálními zaměstnavateli. Je určen pro všechny, kdo hledají nové zaměstnání nebo přemýšlejí o změně. Návštěvníci zde mohou komunikovat online s vystavujícími společnostmi, nechat jim svůj životopis, zjistit si o nich všechny možné informace, stáhnou si materiály, navštívit jejich webové stránky, nechat si poradit a mnoho dalšího. Mohou se také zapojit do online videokonferencí, kde si poslechnou přednášku zaměstnavatelů na vybrané téma a zapojit se do diskuze a pokládat otázky v reálném čase. Každý zaměstnavetel má k dispozici svůj vlastní, plně vybavený e-stánek s recepcí a personálem, videomístností a místností "kariéra u nás". V každé z místností budou pro návštěvníka připraveny zajímavé a důležité informace o aktuálních nabídkách práce, společnosti samotné a její firemní kultuře, nabízených benefitech, zhlédnout můžou i reklamy a kariérní videa.

Podobně jako na loňském veletrhu budou lidé i letos moci nejen chatovat s náborovými pracovníky a navštívit jejich semináře, ale také si naplánovat virtuální pohovor s personalistou přímo v prostředí veletrhu. Ušetří tak čas i peníze.

Hlavní výhody Monster virtuálního veletrhu:

Další články k tématům - 3D - DnyPrace - Facebook - LinkedIn - MPSV - práce - Twitter - veletrh

Článek Monster Worldwide CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 31. března 2011

Další články od Monster Worldwide CZ s.r.o.