logo Monster Worldwide CZ s.r.o.

Dnyprace.cz: virtuální veletrh pracovních příležitostí

3D svět vytvořený speciálně pro nábor a vzdělání. První plně interaktivní virtuální veletrh pracovních příležitostí v ČR a na Slovensku proběhne ve dnech 4. - 10.10. 2010 na dnyprace.cz a dniprace.sk.

Hledáte lepší práci a věříte, že vám přinese kvalitnější život ? Přemýšlíte o změně svého pracovního postavení nebo jste fanouškem nových technologií a moderních procesů ? Došli jste k závěru, že správné zaměstnání přináší nové zkušenosti, vylepšené příležitosti, nové vztahy, lepší perspektivy - a to vše dohromady vytváří zlepšení každodenního života ?

Věřte, že právě pro Vás je určen první virtuální veletrh práce a vzdělání svého druhu u nás. Na všechny účastníky veletrhu čekají stovky atraktivních nabídek práce od prestižních a atraktivních zaměstnavatelů umístěných do mimořádně inspirujícího prostředí.

Služba Monster.cz, součást světové jedničky online trhu práce a zakladatele tohoto oboru Monster, připravil první plně interaktivní 3D virtuální veletrh práce v České republice a na Slovensku. Veletrh práce se koná ve dnech 4. - 10.10. 2010 na dnyprace.cz.

Pro účely veletrhu je vytvořena inovativní trojrozměrná platforma plně vybaveného kongresového centra s propracovaným okolím areálu. Vnitřní a vnější podoba výstaviště nabídne nevšední a mimořádně atraktivní prostředí, které zajistí efektivní setkávání zájemců o práci se zaměstnavateli a umožní návštěvníkům okamžitý kontakt s vystavovateli, zaměstnavateli.

Technická infrastruktura prvního česko-slovenského virtuálního veletrhu pracovních příležitostí a vzdělání umožňuje komunikovat návštěvníkům se zaměstnavateli pomocí chatu, případně i video chatu. Návštěvníci se zapojí do online videokonferencí, kde si poslechnou přednášky zaměstnavatelů na vybraná témata a mohou se zapojit do diskuze a pokládat otázky v reálném čase.

Každý zaměstnavatel bude mít k dispozici svůj vlastní, plně vybavený e-stánek s recepcí a personálem, video místností, knihovnou a místností s názvem Kariéra u nás. V každé z těchto místností budou pro návštěvníka připraveny zajímavé a relevantní informace od aktuálních nabídek práce, přes popis společnosti samotné, její firemní kultury a nabízených zaměstnaneckých výhod, až po kariérní videa a reklamní spoty.

Na veletrhu práce budou k dispozici stovky nových pracovních pozic předních vystavovatelů od automobilových, IT, finančních společností, bankovních a pojišťovnických institucí, velkých obchodních řetězců a mnoha jiných.

Podobné veletrhy probíhají také v další zemích, kde Monster poskytuje služby trhu práce, například v Německu, Velké Británii, Francii, Itálii, Belgii a jinde. Tento virtuální veletrh je po mimořádně úspěšné akci "Keep Czech Working", fyzického veletrhu práce, který v rámci celosvětové série na konci roku 2009 zavítal do České republiky, dalším z inovativních příspěvků služby Monster.cz na podporu rozvoje trhu práce u nás.

Další články k tématům - 3D - dnyprace - práce - veletrh - video - vzdělání - zaměstnání - zaměstnavatel

Článek Monster Worldwide CZ s.r.o. ze dne úterý 21. září 2010

Další články od Monster Worldwide CZ s.r.o.