logo Monster Worldwide CZ s.r.o.

Hledání práce s iPad aplikací Monster

Monster.cz představuje iPad aplikaci pro hledání zaměstnání, která tak reaguje na technologický vývoj společnosti a umožňuje lidem hledat si práci nezávisle na tom, kde zrovna jsou, a to pomocí dotykové obrazovky. Tuto aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svého iPadu přes Apple App Store.

Pomocí unikátní Monster iPad aplikace se snadno přihlásíte do svého účtu, odpovíte na zajímavou nabídku práce, uložíte si nabídky práce a nastavíte vyhledávací agenty. To vše a mnohem více lze využít doma, v autě, na letišti, v kanceláři, nebo kavárně. Aplikace vám rovněž umožní vyhledat volná pracovní místa podle toho, kde jste nebo jakou lokalitu si zvolíte. Odkaz vede přímo na službu Google mapy, což vás perfektně informuje o lokalitě společnosti a možnosti dopravy. Aplikace vás dokonce umí upozornit na nově zveřejněnou pracovní pozici, která plně odpovídá vašim požadavkům.

Vasu Nagalingam, Senior product manager společnosti Monster, vše okomentoval slovy: "Poptávka po nových technologiích v této oblasti neustále narůstá a společnost Monster nezůstává pozadu a reaguje na potřeby moderní společnosti. Před nedávnem jsme zaznamenali velký úspěch s aplikací v iPhone mobilním telefonu. Lidé si prostě zvykli na nové způsoby hledání práce a více než počítače si kupují právě "chytré telefony, tudíž i tato iPad aplikace je zcela logickým krokem ke splnění požadavků na stále rostoucí mobilní svět."

iPad aplikace spolu s iPhone aplikací se stane další součástí z Monster mobilních aplikací pro hledání zaměstnání.

Aplikace pro Android bude v brzké době následovat. 

Další články k tématům - Android - App Store - Apple - Google - iPad - iPhone - práce - zdarma - Vasu Nagalingam

Článek Monster Worldwide CZ s.r.o. ze dne pátek 25. března 2011

Další články od Monster Worldwide CZ s.r.o.