logo Monster Worldwide CZ s.r.o.

Monster.cz hledá vhodné kandidáty na pozice tajných agentů

Monster.cz vyhlašuje soutěž o nejlepšího uchazeče na pozici - agent / agentka tajné služby. Zúčastnit se mohou všichni ti, kdo odpoví na inzerát : Hledá se nový agent / agentka a splní nezbytné podmínky.

Láká vás mít stejné povolání, jako má filmová postava James Bond ? Myslíte si, že víte, co byste měli na pozici super tajného agenta splňovat a jaké by měly být vaše silné stránky ? Tak právě nyní máte jedinečnou příležitost uvést své tajné představy v praxi.

Online služba hledání zaměstnání Monster.cz vyhlásila 10. ledna soutěž o nejlepšího uchazeče na pozici - agent / agentka tajné služby. Do tohoto výběrového řízení se mohou zapojit všichni ti, kdo splní nezbytné podmínky a odpoví na inzerát "Hledá se tajný agent / agentka".

"Hledáme kandidáty splňující několik základních předpokladů pro výkon zaměstnání tajného agenta / agentky, mezi které mimo jiné patří - čistý trestní rejstřík, dobrodružná povaha, příjemný vzhled, emocionální stabilita, schopnost přizpůsobit se autoritám, ochota cestovat, časová flexibilita apod.," říká Jaroslav Macnar, marketingový ředitel Monster.cz a dodává : "Uchazeči nás o svých předpokladech mohou přesvědčit v motivačním dopise, který je nezbytnou součástí odpovědi na tento inzerát."

Výběrové řízení na pozici agent / agenta tajné služby je dlouhodobého charakteru a potrvá od 10. ledna do 30. května 2010. Následně proběhne důkladná selekce kandidátů a finální výběr bude proveden v červnu 2010.

Další články k tématům - agent - inzerát - monster - zaměstnání - Jaroslav Macnar

Článek Monster Worldwide CZ s.r.o. ze dne středa 13. ledna 2010

Další články od Monster Worldwide CZ s.r.o.