logo Monster Worldwide CZ s.r.o.

Spolupráce Monster.cz a Spráce.cz na online trhu práce

Dva hlavní poskytovatelé pracovní online inzerce Monster.cz a Spráce.cz zahajují pilotní spolupráci nabídkou společného produktu pro vybrané zaměstnavatele v ČR.

Pracovní server Spráce.cz z portfolia české portálové jedničky Seznam.cz a světová jednička online náborových služeb s českým zastoupením Monster.cz vstupují do pilotní spolupráce, aby na online trhu práce nabídly zaměstnavatelům atraktivní příležitost, jak efektivně a s přiměřenou investicí najít vhodné kandidáty na otevřené pracovní pozice.

Obě služby přicházejí na trh práce se společným produktem, který prostřednictvím svých obchodních týmů nabídnou vybraným zaměstnavatelům v České republice. Monster® je světovou jedničkou online trhu práce a poskytovatelem HR služeb a řešení pro zaměstnavatele a agentury práce. Spráce.cz s uživatelským zázemím Seznamu zase garantuje vysokou návštěvnost inzerce a pokrytí širokého spektra cílové skupiny.

"Tímto společným projektem otevíráme nové možnosti a přinášíme inovativní způsob spolupráce na český trh online služeb práce, který je přínosný pro obě jeho klíčové součásti - pro lidi hledající zaměstnání a pro společnosti a organizace nabízející práci," říká Jaroslav Macnar, marketingový ředitel Monster.cz.

"Rádi bychom společně pomohli inzerentům najít kvalitní kandidáty na inzerované pozice a to s co nejnižšími náklady jak na čas, tak na administraci. Spráce na české portálové jedničce Seznam.cz oslovuje významnou část internetové populace a díky tomuto projektu nabídne klientům unikátní řešení náboru," říká David Svatoš, manažer Spráce.cz na Seznamu.

Klienti obou inzertních služeb tak budou moci výhodně získat inzerci volných pracovních míst za cenu již od 3000 Kč se zveřejněním inzerátů v rámci celé České republiky na období 4 týdnů. Společný projekt bude zahrnovat jak umístění jednorázového inzerátu, tak balíčky.

Celý projekt bude současně podpořen silnou marketingovou komunikací v rámci specificky cílených media typů zaměřených na zaměstnavatele.

Spráce.cz patří do portfolia české portálové jedničky Seznam.cz, který ji od prosince 2009 také obchodně zastupuje. Návštěvnost Spráce se pohybuje kolem 300 tisíc uživatelů měsíčně. Server spolupracuje s předními firmami českého trhu a hledá práci všem uchazečům, včetně absolventů.

Další články k tématům - inzerce - online - pilotní - pozice - práce - pracovní - spolupráce - Jaroslav Macnar

Článek Monster Worldwide CZ s.r.o. ze dne úterý 18. května 2010

Další články od Monster Worldwide CZ s.r.o.