logo NAVERTICA a.s.

Kamil Sáček získal opět prestižní ocenění Microsoftu

Uznání Most Valuable Professional pro produkt Microsoft Dynamics NAV získal již po dvanácté v řadě Kamil Sáček, SW Developers Department Manager společnosti NAVERTICA. Titul je udělován vždy s platností jednoho roku.

Microsoft každoročně vyhodnocuje a oceňuje své nejaktivnější členy technických komunit z celého světa titulem Most Valuable Professional (MVP). Program si všímá odborníků, kteří poskytují neocenitelné informace a dělí se o své zkušenosti a tak obohacující celou komunitu o nové poznatky k nejrůznějším produktům společnosti Microsoft.

Celosvětově je oceněných odborníků za Dynamics NAV produkt necelých 40 osob. Microsoft Most Valuable Professional představují reprezentativní skupinu odborníků, kteří sdílejí oddanost komunitě a ochotu pomáhat ostatním. Zastoupení MVP je ve více než 90 zemích, komunikujících více než 30 jazyky a zabývající se více než 70 Microsoft produkty.

Ocenění MVP je specialistům udělováno na nominační období na základě srovnání jejich příspěvků v technické komunitě v uplynulém roce. Příjemci tohoto ocenění jsou určováni několika cykly ověření v nominačním období.

V České republice je MVP titulem oceněno pouhých 21 odborníků, za produkt Microsoft Dynamics NAV pouze Kamil Sáček ze společnosti NAVERTICA.

Další články k tématům - Dynamics - Microsoft - MVP - NAV - ocenění - Kamil Sáček

Článek NAVERTICA a.s. ze dne pondělí 25. července 2016

Další články od NAVERTICA a.s.