logo NAVERTICA a.s.

Profesionální školení pro Microsoft Dynamics a další informační systémy

Společnost NAVERTICA pořádá pro řadové uživatele i profesionály v oboru a firemní management kurzy a školení se zaměřením na informační systémy Dynamics NAV nebo CRM. Jde o standardní kurzy i individuální školení pro konkrétní firmu a její pracovníky.

Na našich kurzech získáte znalosti, které přímo využijete při vaší práci se systémem. Z toho důvodu neděláme otevřená školení, která nabízejí počítačové školy a školicí střediska se širokým záběrem kurzů. Naše odborné zaměření nám umožňuje pořádat kurzy informačních systémů, díky kterým se ve vašich znalostech posunete dále.

Naše nabídka zahrnuje jak standardní kurzy, tak školení připravena pro konkrétní firmu a její pracovníky. Vždy zjišťujeme individuální potřeby zákazníka a na základě toho připravujeme časový a obsahový návrh kurzu.

Odborná školení jsou na míru potřebám našich zákazníků, pro které vyvíjíme a dodáváme informační systémy (ERP, CRM, DMS) a jsme jejich dlouhodobými partnery/ dodavateli.

NAVERTICA školení zohlední vámi používané verze systémů, jejich interní modifikace, jazykové prostředí i uživatelskou pokročilost účastníků.

Co školíme:

Produktové IT školení:

Školení vedou naši profesionální konzultanti, odborníci na produkty společnosti Microsoft v oblasti podnikových informačních systémů vč. našeho vlastního vývoje.

Školení realizujeme na našich pobočkách v České, Slovenské a Jihoafrické republice, nebo přímo ve vaší firmě. Školení pro vás povedeme v češtině, slovenštině a angličtině.

Další články k tématům - CRM - DMS - Dynamics - ERP - kurzy - Microsoft Dynamics - NAV - SharePoint - školení

Článek NAVERTICA a.s. ze dne čtvrtek 21. července 2016

Další články od NAVERTICA a.s.