logo Navitec systems s.r.o.

Navitec představuje řešení NAV online

Společnost Navitec systems pořádá během února 2015 v Praze, Brně a ve Zlíně odborná setkání formou snídaně, na kterých představí své řešení NAV online. To je založeno na pronájmu elitního ERP informačního systému Microsoft Dynamics NAV.

Potřebuje Vaše firma růst? Hledáte informační systém, který zvýší efektivnost práce celé firmy? Chcete ušetřit náklady na hardware? Upřednostňujete fixní náklady před jednorázovou vysokou investicí? Pak pro vás máme řešení - NAV online!

Řešení NAV online zahrnuje zejména oblasti pro:

NAV online je jedinečné řešení založené na pronájmu špičkového informačního systému Microsoft Dynamics NAV, jehož součástí jsou stále nejaktuálnější verze systému ERP Microsoft Dynamics NAV, serverové prostředí a dostupnost podpory systému.

Termíny setkání:

Zahájení setkání je vždy od 09:00 hod., konec je plánován na 10:30 hod.

Agenda setkání:

Po dobu setkání bude k dispozici občerstvení.

Hlavní výhody služby NAV online:

Cena za jednoho uživatele je 2250 Kč/měsíc, cena za jednoho uživatele pouze pro čtení je 590 kč/měsíc. Službu lze využívat i s vlastní (již zakoupenou) licencí - v tomto případě jsou ceny pronájmu kalkulovány individuálně.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy (ERP, enterprise resource planning), který se snadno implementuje a používá, takže si jej uživatelé rychle osvojí. Je částí komplexního řešení pro firmy od společnosti Microsoft, které pomáhá firmám růst a k dosažení vyšší produktivity.

Začít můžete v rozsahu, který potřebujete právě teď. Následně snadno přidávat funkce nebo uživatele s tím, jak se vaše firma bude měnit a růst. Systém zprovozníte velmi rychle, ať už v cloudu, nebo na vlastních serverech - volba je na vás.

Další články k tématům - Dynamics - ERP - Microsoft - server - školení - zdarma

Článek Navitec systems s.r.o. ze dne čtvrtek 15. ledna 2015

Další články od Navitec systems s.r.o.