logo Neogenia s.r.o.

Zájem o technologické služby pro B2B segment trhu roste

Společnosti Neogenia se na veletrzích Mobile World Congress, CeBIT, Jobfair a Amper podařilo vzbudit mimořádný zájem. Zejména jde o novinky Neogenia Voice a Spothill, které otevírají cestu pro hromadný sběr informací a chytré cílené oslovení a navigování.

"Veletrhy jsou místem, kde můžeme odborné i laické veřejnosti prezentovat nejnovější trendy v odvětví inteligentních technologií. Překvapil nás mimořádný zájem evropských i mimoevropských zákazníků o naše produktové novinky. Potvrdil se nám tak strategický záměr společnosti zpřístupňovat technologie určené pro B2B segment trhu," řekl Ondřej Švrček, CEO, Neogenia.

Ampér 2015

Posledním veletrhem v nabitém měsíci březnu byl veletrh Ampér 2015, který se uskutečnil na „domovském“ brněnském výstavišti ve dnech 24. - 27.3. 2015. Společnost Neogenia na něm pro návštěvníky veletrhu zajistila v hale V pilotní ukázkový projekt unikátní indoor navigace. V takto ucelené komerční podobě šlo o vůbec první nasazení v České republice. Navigace byla zprovozněna rozmístěním speciálních vysílačů - tzv. spotů - fungujících na technologii Beacon (elektronických majáků) a aplikaci Spothill.

"O navigaci a informace o projektu Spothill projevilo zájem na letošním veletrhu Ampér přes 1000 návštěvníků, což považujeme za naprosto skvělý výsledek vzhledem k tomu, že je služba úplně nová i v rámci využití pro obdobné účely na evropské půdě. Na veletrhu MWC v Barceloně jsme měli možnost vyzkoušet obdobnou aplikaci, ale s hrdostí můžu říci, že naše aplikace funguje mnohem přesněji a je uživatelsky příjemnější," řekl Roman Studený, vedoucí projektu Spothill v Neogenia.

Jobfair

Zástupci Neogenia se také zúčastnili 23.3. 2015 veletrhu pracovních příležitostí Jobfair na VUT v Brně. Na přednášku o produktech společnosti dorazilo rekordní množství zájemců a dost možná šlo o nejpočetnější účast ze všech přednášek na tomto veletrhu.

CeBIT 2015

Další významnou událostí pro společnost byla účast na veletrhu CeBIT v německém Hannoveru. Veletrh CeBIT probíhal od 16. do 20.3. 2015 a jde o jeden z největších celosvětových odborných veletrhů zaměřených na ICT. Na stánku Neogenia zástupci návštěvníkům prezentovali novou službu Neogenia Voice, jejíž vývoj trval přes dva roky a která bude velmi brzo oficiálně představena i v ČR.

Mobile World Congress 2015

Prvním veletrhem, kterého se účastnili zástupci Neogenia, byl Mobile World Congress 2015, pořádaný 2. až 5.3. 2015 v Barceloně. Jde o nejvýznamnější událost v mobilním kalendáři, kde celosvětoví výrobci, distributoři a partneři představují své novinky v oblasti telekomunikací.

Na tomto místě jsou k vidění technologické inovace, které budou formovat budoucnost celého odvětví. Neogenia se na veletrhu setkala s předními SMS agregátory, kteří mají zájem posílat svůj traffic do ČR právě ve spolupráci s Neogenií.

Další články k tématům - B2B - CeBIT - navigace - SMS - veletrh - Ondřej Švrček - Roman Studený

Článek Neogenia s.r.o. ze dne úterý 14. dubna 2015

Další články od Neogenia s.r.o.