logo NetDirect s.r.o.

NetDirect posiluje vedoucí pozici na trhu e-commerce

NetDirect přebírá společnost Sunlight systems - provozovatele e-shop řešení Sun-shop, která se zabývá jak tvorbou e-shopů na míru, tak pronájmem hotových krabicových řešení.

"NetDirect vnímá e-commerce řešení jako oblast, která má před sebou velký potenciál. Tržby prostřednictvím e-shopů neustále rostou, protože umožňují klientům možnost nákupu v podstatě odkudkoliv. Chceme být prvotřídním partnerem pro provozovatele řešení a v rámci upevňování naší pozice budeme i nadále vyhodnocovat další možnosti akvizic," říká David Vychytil, výkonný ředitel společnosti NetDirect.

NetDirect je velkou a stabilní společností, která letos oslaví 15. výročí působení na trhu e-commerce. Patří mezi přední dodavatele e-shopových řešení pro B2C i B2B trh. Svým zákazníkům nabízí jak customizované řešení Shop centrik, tak i tzv. krabicové e-shopy pod značkou Fast Centrik provozované formou měsíčního pronájmu.

"Nabídka na převzetí od společnosti NetDirect přišla v pravou chvíli. Záleželo nám hlavně na tom, aby naši klienti dostali tu nejlepší péči pro své e-shopy. Jsem opravdu rád, že jsme se domluvili právě se společností NetDirect, protože jsem přesvědčen, že zákazníci dostanou kvalitní servis," říká spolumajitel Sunlight systems, Jakub Kluvánek.

Další články k tématům - akvizice - B2B - B2C - ecommerce - eshop - pronájem - David Vychytil - Jakub Kluvánek

Článek NetDirect s.r.o. ze dne úterý 7. března 2017

Další články od NetDirect s.r.o.