logo NetDirect s.r.o.

IS K2 s propojením pro internetové obchodování FastCentrik

Společnost K2 atmitec uvolnila další verzi IS K2 umožňující propojení s internetovým obchodem FastCentrik a redakčním systémem MediaCentrik. Klienti tak získávají možnost otevření efektivního a moderního prodejního kanálu, jehož podpora je vestavěna přímo do IS K2.

Hlavní výhodou produktu FastCentrik od NetDirect je jeho snadné a rychlé pořízení (spuštění do 24 hodin). Systém je navíc nabízen výhradně formou měsíčních úhrad, což pro uživatele představuje minimální počáteční investice i rizika spojená s pořízením e-shopu. FastCentrik si zachovává i svou bohatou funkčnost vycházející ze systému ShopCentrik, na který lze plynule přejít. Možnost tvorby individuálního designu je samozřejmostí.

Ve spolupráci s K2 atmitec umožňuje FastCentrik mimo jiné jednoduše centralizovat vstupní i výstupní informace, spravovat více těchto informací najednou, snadno exportovat položky z webu a importovat objednávky nebo spravovat rozpadový strom atd.

"Internetový obchod FastCentrik je často oceňovaným produktem společnosti NetDirect, který přináší nový rozměr do světa e-shopů. Díky jeho zařazení mezi portfolio e-business řešení, a to přímo do standardu našeho systému, stačí uživatelům IS K2 nastavit pouze příslušné parametry a nadále pracovat ve známém a intuitivním prostředí," doplňuje Marek Kučera, výkonný ředitel společnosti K2 atmitec.

Další články k tématům - ebusiness - eshopu - FastCentrik - NetDirect - Marek Kučera

Článek NetDirect s.r.o. ze dne úterý 3. srpna 2010

Další články od NetDirect s.r.o.