logo NetDirect s.r.o.

Šťastný nový shop: e-shop FastCentrik v lednu 2011 se slevou 60 procent

Pořiďte si v lednu 2011 e-shop FastCentrik od NetDirect a ušetříte 11390 Kč! FastCentrik je VELKÝ e-shop za malé peníze poskytovaný formou pronájmu. Je vybaven mnoha užitečnými funkcemi a jednoduše se obsluhuje. Navíc získáte moduly Platební brána PayU a Splátkový prodej Cetelem zcela zdarma.

Využijte novoroční akce "Do nového roku s novým e-shopem" a opatřete si v lednu 2011 oblíbený e-shop systém FastCentrik. Ušetříte až 11390 Kč! Vydělávat na internetu můžete snadno, bez rizika a bude vás to bavit. Internetové obchody prosperují. Mají jen minimální náklady a zákazníky proto lákají na nízké ceny. Zapojte se a vydělávejte na internetu také.

Založit e-shop je snadné

Vydělávat na internetu můžete i bez vstupního kapitálu. Klíčem k úspěchu je žádaný sortiment, v jehož prodeji nevládne urputná konkurence. Pak už jen zvolíte vhodný e-shop systém s napojením na některého z dodavatelů a můžete prodávat.

E-shop jen za 916 Kč měsíčně + 2 moduly ZDARMA

Sofistikovaný e-shop, který se přitom snadno ovládá, lze pronajmout bez tíživých závazků a nákladů. Získejte oblíbený e-shop se slevou 60 procent. Čtyři měsíce budete platit pouze 916 Kč měsíčně a jako novoroční dárek získáte moduly Platební brána PayU a Splátkový prodej Cetelem v hodnotě 5900 Kč zcela ZDARMA.

Navíc v lednu budete mít provoz e-shopu úplně ZDARMA. Využijte tuto báječnou šanci a otevřete si vlastní e-shop za bezkonkurenční cenu.

S FastCentrikem je snadné uspět

K e-shopu dostanete zdarma školení i konzultace s odborníky. Nové funkce FastCentriku přibývají pravidelně zdarma a nadstandardní servis je již v ceně. Tak velkorysou nabídku jinde nenajdete.

Sleva se nevztahuje na napojení e-shopu na externí dodavatele a na doplňkové služby (individuální odborná školení, grafika na míru, ruční registrace do katalogů apod.). Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Další články k tématům - 800666222 - 800666333 - akce - Cetelem - e-shop - FastCentrik - PayU - sleva - zdarma

Článek NetDirect s.r.o. ze dne čtvrtek 13. ledna 2011

Další články od NetDirect s.r.o.