logo NEWTON Technologies, a.s.

Software pro přepis řeči NEWTON Dictate 4 nyní i na Slovensku

NEWTON Technologies rožšiřuje nabídku svých produktů na Slovensku a uvádí do prodeje slovenské elektronické licence pro NEWTON Dictate 4 - unikátního nástroje pro tvorbu dokumentů přepisem mluveného slova.

Slovenské elektronické obchody se již plní novou řadou softwaru NEWTON Dictate 4 - programu na převod hlasu do textu a slovenští zákazníci si mohou zakoupit jeho verze například na Alza.sk. Mají na výběr ze dvou elektronických licencí softwaru NEWTON Dictate 4 Start (49 € s DPH) a Business (449 € s DPH), které jsou oproti krabicovým verzím výrazně zlevněné.

Základní verze START je určená především studentům, domácnostem a drobným podnikatelům. START umožňuje diktování bežných dokumentů, dopisů a e-mailů, obchodní korespondence, smluv, výkazů, studentských prací či analýz. Všeobecný slovník, který obsahuje 300000 najčastejších slov a slovných tvarů, možné libovolně editovat a přidávat vlastní slova.

Verze BUSINESS přináší uživatelům robustní slovník pro diktování běžných podnikových textů, např. zápisů, obchodní korespondence, analýz, článků či posudků. Obsahuje také pokročilé funkce diktování do externích programů, rozpoznávání dříve pořízených nahrávek a komletní hlasové ovládání programů MS Office.

Při zakoupení elektronické licence získá uživatel od svého prodejce link ke stažení softwaru a dále kód k jeho aktivaci, na místo krabice s médiem a s příslušenstvím v krabicové verzi. Není nutné tak čekat na dodání a zákazník může software používat už pár minut po zakoupení.

Pro dosažení kvalitně nadiktovaného textu s vysokou přesností je důležité dodržet pravidla správného diktování, ale především používat na diktování kvalitní směrový mikrofon. Zákazník by tuto skutečnost neměl opomenout. Proto doporučujeme zákazníkům, aby si ověřili kvalitu vlastního mikrofonu, případně si zakoupili mikrofon uvedený v doporučeném příslušenství každého prodejce softwaru.

NEWTON Dictate 4 v základní verzi Start

Hlavní výhoda spočívá v nízké ceně a přístupu k funkcím programu vhodných pro méně náročné uživatele. Bohatý slovník čítající statisíce běžně používaných slov, vysoká přesnost přepisu a přehledné intuitivní ovládání vám značně usnadní a až dvojnásobně urychlí psaní dopisů a e-mailů, obchodní korespondence, smluv, výkazů, studentských prací a podobných dokumentů.

K ovládání programu nepotřebujete žádné speciální nebo odborné znalosti. Jednoduché a intuitivní ovládání snadno pochopíte a díky přesnosti dosahující až 98 % si na diktování textu rychle zvyknete. Mluvit je totiž přirozenější, než psát.

Text lze po dokončení libovolně editovat, nechybí možnost exportu textu i nahrávky do vícero formátů a dokonce můžete vytvářet předdefinované texty, které se vypíší po vyřčení nadefinovaného výrazu.

Příjemným bonusem je základní headset se směrovým mikrofonem, díky kterému jste po instalaci ihned připraveni začít program využívat.

Systémové požadavky:

Další články k tématům - diktování - mikrofon - přepis řeči - software

Článek NEWTON Technologies, a.s. ze dne úterý 13. ledna 2015

Další články od NEWTON Technologies, a.s.