logo NEWTON Technologies, a.s.

Software přepisu řeči NEWTON Dictate pomáhá polské justici

Přepisovací software NEWTON Dictate, který je součástí dodávky pro poskou generální prokuraturu, bude mít od října 2015 téměř 1300 nových uživatelů z řad polských prokurátorů.

Dne 16.9. 2015 došlo ve Varšavě k podpisu smlouvy mezi polskou generální prokuraturou a společností NEWTON Media Sp. z o.o., vítězem veřejného výběrového řízení o zakázku na dodání technologie automatického přepisu řeči.

"Stejně jako v prostředí české justice jsme i v tuto chvíli pyšní na úspěch technologie převodu mluveného slova do textu v Polsku. Software opět obstál v náročném výběrovém řízení. Věříme, že software jehož jsme dodavatelem, splní veškerá očekávání zadané poptávky a my tak získáme další spokojené uživatele i na polském trhu," upřesňuje Ing. Stanislav Čihák, ředitel společnosti NEWTON Technologies,a.s.

Polská generální prokuratura již začátkem srpna 2015 informovala o výsledcích tendru, do něhož byl nabídnut přepisovací software NEWTON Dictate jako nástroj automatického převodu mluveného slova do textu.

Další články k tématům - justice - prokuratura - přepis řeči - software - tendr

Článek NEWTON Technologies, a.s. ze dne středa 23. září 2015

Další články od NEWTON Technologies, a.s.