logo NextiraOne Czech s.r.o.

Akreditace Global Partner Alcatel-Lucent pro NextiraOne

Společnost NextiraOne opět splnila všechny odborné požadavky a obhájila akreditaci Global Partner společnosti Alcatel-Lucent. Akreditace se vztahuje na 18 zemí kde má NextiraOne svoje pobočky - včetně České republiky.

Akreditace na úrovni globálního partnera opravňuje společnost NextiraOne k prodeji, implementaci a řízení podnikových komunikačních řešení Alcatel-Lucent. NextiraOne obhájením akreditace potvrdila svoji kvalifikaci pro řešení podnikové komunikace, kontaktní centra, implementace řešení jednotné komunikace a infrastrukturní produkty Alcatel-Lucent.

"Produkty Alcatel-Lucent implementujeme v řadě našich projektů, proto je pro nás perfektní znalost těchto technologií zcela klíčová," řekl Petr Hübl, generální ředitel společnosti NextiraOne Czech. "Obhájení akreditace globálního partnera znamená potvrzení odborných znalostí našich specialistů na implementaci a správu produktů Alcatel-Lucent."

S akreditací Global Partner má NextiraOne všechny kompetence pro implementaci podnikových komunikačních řešení Alcatel-Lucent.

Kontaktní centra s technologiemi Alcatel-Lucent implementovala NextiraOne Czech například v České spořitelně nebo v holdingu SYNOT.

Další články k tématům - akreditace - Global - Partner - Petr Hubl

Článek NextiraOne Czech s.r.o. ze dne čtvrtek 19. srpna 2010

Další články od NextiraOne Czech s.r.o.