logo NextiraOne Czech s.r.o.

Alcatel-Lucent Dynamic Enterprise Tour v Praze: NextiraOne hlavním sponzorem konference

Společnost NextiraOne je platinovým sponzorem série konferencí Alcatel-Lucent Dynamic Enterprise Tour 2010, které se uskuteční v Praze, Miláně, Madridu, Kielu, Bruselu, Bathu a Utrechtu. Do Prahy zavítá již ve dnech 21. a 22.10. 2010 - Kongresové centrum Praha na Vyšehradě.

Alcatel-Lucent Dynamic Enterprise Tour 2010 se v průběhu října a listopadu 2010 zastaví celkem v 19 městech celého světa. Počítá se s účastí více než 5000 rozhodujících pracovníků IT a členů nejvyššího vedení firem.

Cílem konferencí je prezentovat zákazníkům a partnerům nejnovější technologie Alcatel-Lucent. Mezi hlavní témata patří otevřená infrastruktura, mobilizace podniku, transformace back-office, rychlá komunikace pro platformy sociálních médií nebo využití videa v komunikaci. NextiraOne bude také pořádat samostatné semináře věnované obchodní problematice.

Christophe Siraudeau, ředitel pro vztahy se strategickými partnery ve společnosti NextiraOne, k této sérii konferencí řekl : "Alcatel-Lucent je pro NextiraOne strategickým obchodním partnerem, a proto jsme rádi, že můžeme podporovat toto významné evropské turné. V jeho průběhu budou k vidění zajímavé novinky a my se těšíme, co na ně budou zákazníci říkat."

NextiraOne je největším obchodním partnerem společnosti Alcatel-Lucent v Evropě a jediným certifikovaným globálním partnerem Alcatel-Lucent, který má v Evropě více než 2000 certifikací. Celá skupina má akreditace technologické specializace pro síťovou infrastrukturu, řešení jednotné komunikace a kontaktní centra a úzce spolupracuje se společností Alcatel-Lucent na dodávkách řešení na míru pro své zákazníky.

NextiraOne v roce 2009 jako vůbec první společnost dosáhla statusu Alcatel-Lucent Global Business Partner.

Další články k tématům - Dynamic - Enterprise - konference - Praha - sponzor - Tour - Christophe Siraudeau

Článek NextiraOne Czech s.r.o. ze dne středa 20. října 2010

Další články od NextiraOne Czech s.r.o.