logo NextiraOne Czech s.r.o.

David Winn, nový CEO NextiraOne

David Winn byl jmenován šéfem skupiny NextiraOne s účinností od dubna 2010. David Winn posílí strategické zaměření společnosti na služby a mezinárodní byznys.

David Winn nastupuje do společnosti NextiraOne jako CEO s posláním rozvíjet firemní strategii pro evropský růst. Má stavět na úspěchu společnosti od jejího odprodeje manažerům v roce 2006.

David Winn má bohaté zkušenosti získané v Boston Consulting Group v USA a Mnichově. Působil také na mezinárodních výkonných pozicích ve společnostech American Express France, IBM Europe a jako generální ředitel evropského poskytovatele telefonního vybavení a služeb Tenovis. Po akvizici Tenovisu společností Avaya zaujal pozici viceprezidenta Avaya Europe. David studoval na Yale a Harvard Business School a hovoří plynně anglicky, francouzsky, německy a italsky.

Cílem jmenování Davida Winna je dále prohloubit strategii skupiny NextiraOne a stát se jednou z předních komunikačních společností v Evropě. NextiraOne pod vedením Rafiho Kouyoumdjiana úspěšně vybudovala značku komunikačního experta a vytvořila si pozici uznávané evropské společnosti se silnou mezinárodní základnou v oblasti poskytování služeb. Stala se skutečně důvěryhodným poskytovatelem služeb postavených na technologiích různých výrobců.

David Winn nahradí Rafiho Kouyoumdjiana na pozici CEO od začátku dubna. Rafi bude nadále významným akcionářem společnosti – opouští skupinu NextiraOne, aby se mohl věnovat jiným zájmům.

David Winn povede NextiraOne a její přímé obchodní a servisní organizace v 17 zemích Evropy s ročním obratem okolo miliardy eur. Společnost se zabývá navrhováním, instalací, údržbou a optimalizací řešení přizpůsobených komunikačním potřebám zákazníků ve veřejném i soukromém sektoru – od hlasu, dat a videa až po mobilitu, zabezpečení a aplikace. Hlavními přednostmi společnosti jsou bezkonkurenční zkušenosti s technologiemi různých výrobců, odbornost jejích zaměstnanců a široká evropská působnost. NextiraOne zaměstnává přes 4500 lidí včetně více než 2500 odborných konzultantů.

Další články k tématům - Avaya - CEO - NextiraOne - David Winn

Článek NextiraOne Czech s.r.o. ze dne středa 31. března 2010

Další články od NextiraOne Czech s.r.o.