logo NextiraOne Czech s.r.o.

NextiraOne Czech, jediný zlatý partner Cisco v ČR pro technologii IronPort

Společnosti NextiraOne Czech se podařilo dosáhnout nejvyššího možného partnerství pro technologii IronPort, nezávislé obchodní jednotky Cisco - IronPort systems.

IronPort je předním světovým poskytovatelem řešení pro ochranu e-mailového a webového provozu, která jsou vhodná jak pro malé, tak i velké zákazníky typu bank a internetových poskytovatelů (ISP). NextiraOne Czech je v současné době jedinou společností s tímto prestižním oceněním v České republice.

"Zlatý certifikát pro technologii IronPort v oblasti e-mailové a webové bezpečnosti dokládá, že společnost NextiraOne Czech je schopna implementovat a spravovat další z celosvětově uznávaných bezpečnostních řešení," říká Petr Zemánek, Senior Presales Consultant společnosti NextiraOne Czech. Řešení IronPort jsou známá především svou unikátní reputační databází, která dokáže ještě před vstupem dat do zařízení zachytit více jak 90 % škodlivého provozu.

Certifikace doplňuje již získané zlaté ocenění Cisco Customer Satisfaction Excellence vyjadřující vysokou spokojenost zákazníků se službami společnosti, status technologického specializovaného partnera (Authorized Technology Provider) pro oblast kontaktních center (Unified Contact Center Enterprise) a řadu významných partnerských specializací společnosti Cisco, které NextiraOne Czech obdržela v loňském roce.

"Tímto certifikátem dává společnost NextiraOne Czech opět jasně najevo, že je schopna svým klientům navrhnout a dodat přesně taková bezpečnostní řešení, která odráží jejich specifické potřeby a požadavky, a to s využitím těch nejlepších dostupných technologií. Vyvineme maximální úsilí k tomu, aby se nám podařilo toto jedinečné ocenění obnovit i v budoucnosti," doplňuje Petr Zemánek.

Další články k tématům - center - Cisco - IronPort - NextiraOne - ocenění - Petr Zemánek

Článek NextiraOne Czech s.r.o. ze dne čtvrtek 4. února 2010

Další články od NextiraOne Czech s.r.o.