logo NextiraOne Czech s.r.o.

NextiraOne, nejlepší partner Genesys na trhu středních firem v regionu EMEA za rok 2009

Společnost NextiraOne byla jmenována nejlepším partnerem Genesys pro trh středně velkých firem v regionu EMEA za rok 2009. Ocenění bylo slavnostně předáno na prestižním večírku pro partnery v průběhu uživatelské konference Genesys G-Force v Amsterdamu.

Ocenění bylo společnosti NextiraOne uděleno za vynikající výkony při dodávkách řešení kontaktních center NextiraOne středním firmám po celé Evropě. NextiraOne je jedním z nejstarších partnerů společnosti Genesys a má status Genesys Gold Suite Certified Partner v Itálii, na Iberském poloostrově, ve Francii, v německy mluvících zemích, Beneluxu, střední a východní Evropě.

Společnost navrhuje, implementuje a podporuje širokou řadu řešení kontaktních center od malých telefonních center středních firem až po multimediální, distribuovaná řešení významných mezinárodních podniků. S ročním obratem z řešení a služeb kontaktních center přesahujícím 85 milionů eur má NextiraOne po celé Evropě rozsáhlou instalovanou základnu kontaktních center, v nichž pracuje více než půl milionu agentů. Společnost má více než 100 certifikovaných odborníků na řešení Genesys a 200 odborníků na kontaktní centra Alcatel-Lucent.

Genesys, součást Applications Software Group společnosti Alcatel-Lucent, je lídr na poli softwaru pro řízení interakce se zákazníky napříč všemi komunikačními kanály. Konference G-Force, která se konala 27. až 29. dubna v konferenčním centru RAI v Amsterdamu, je každoroční přehlídkou řešení společnosti Alcatel-Lucent Genesys a jejích partnerů, zabývajících se technologiemi kontaktních center, včetně společnosti NextiraOne. Akce letos přitáhla přes 900 účastníků včetně ředitelů podniků, manažerů služeb zákazníkům, manažerů kontaktních center a IT profesionálů.

Genesys v průběhu konference G-Force každoročně uděluje svým partnerům ocenění. NextiraOne již v minulosti získala několik cen pro nejlepšího partnera roku 2008 v Beneluxu a střední Evropě. Letošní ocenění nejlepším partnerem v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) pro trh středně velkých firem dokládá silnější přítomnost společnosti NextiraOne a její užší spolupráci s Genesys na trhu EMEA.

Neil Moss, evropský marketingový ředitel společnosti NextiraOne, řekl : "Toto ocenění společnosti Genesys je důležitým ukazatelem síly naší obchodní spolupráce po celé Evropě. Jsme především rádi, že se společnost Genesys rozhodla ocenit naše úspěchy napříč celou Evropou. Navázali jsme tak na naše předchozí regionální úspěchy."

Další články k tématům - 2009 - Alcatel-Lucent - center - EMEA - Genesys - G-Force - konference - kontaktních - Neil Moss

Článek NextiraOne Czech s.r.o. ze dne středa 5. května 2010

Další články od NextiraOne Czech s.r.o.