logo NextiraOne Czech s.r.o.

Philippe Hedde, nový generální ředitel NextiraOne France

Společnost NextiraOne jmenovala Philippa Hedde novým generálním ředitelem společnosti NextiraOne France. Philippe Hedde byl jmenován v rámci růstové strategie společnosti NextiraOne, jejímž cílem je upevnění její pozice lídra v komunikačních službách ve Francii.

Philippe Hedde přináší do společnosti NextiraOne mnohaleté zkušenosti z IBM, kde zahájil svou kariéru v roce 1984. Při působení v divizi financí a obchodu, strávil Philippe dva roky ve Spojených státech v sídle IBM Corporation. Po návratu do Francie nastoupil do divize IBM Global Services. Strávil zde bezmála deset let a působil na různých pozicích na francouzské i evropské úrovni, včetně řízení služeb outsourcingu ve Francii, Španělsku a v Itálii. V roce 2005 byl jmenován ředitelem poradenství a integrace IBM France a před nástupem do společnosti NextiraOne byl Philippe viceprezidentem prodeje IBM France.

Philippe Hedde je absolventem pařížské Ecole Spéciale des Travaux Publics a má titul MBA z Institutu Supérieur des Affaires (Jouy-en-Josas) a Wharton Business School (Philadelphia). Jako bývalý auditor Institutu vysokého školství národní obrany (Institut des hautes études de défense nationale, IHEDN) byl Philippe Hedde od roku 2006 členem představenstva organizace Syntec Informatique. V roce 2009 byl znovu zvolen do představenstva Syntec Informatique a nyní je členem výkonného výboru organizace.

David Winn, generální ředitel NextiraOne Group, k jeho jmenování řekl : "Jsme rádi, že můžeme přivítat jednoho z top manažerů IBM, který pomůže naší společnosti vyvíjet se na rychle se měnícím trhu. Zkušenosti a dovednosti, které Philip Hedde přináší, budou nepochybně cenným přínosem pro rozvoj společnosti NextiraOne jako integrátora konvergovaných informačních a komunikačních řešení."

Philippe Hedde dodává : "Mým cílem je pomoci společnosti NextiraOne dostat se na další stupeň rozvoje. Je to pro mě nepochybně zajímavá výzva v servisní společnosti, která se už etablovala jako odborník na komunikaci a důvěryhodný partner v oblasti komunikačních služeb na národním i mezinárodním trhu."

NextiraOne je přední expert na komunikační služby ve Francii a v Evropě. Společnost navrhuje, instaluje, udržuje a podporuje dlouhodobě udržitelná řešení všech komunikačních potřeb svých zákazníků od hlasu, dat a videa až po mobilitu, zabezpečení a aplikace pro klienty ve veřejném i soukromém sektoru. Síla společnosti NextiraOne spočívá ve zkušenostech s technologiemi různých dodavatelů, v odbornosti jejích týmů a v celoevropské působnosti. NextiraOne zaměstnává ve Francii přes 1600 lidí.

Další články k tématům - zabezpečení - Syntec - ředitel - IBM - Ecole - Philippe Hedde - David Winn

Článek NextiraOne Czech s.r.o. ze dne pondělí 27. září 2010

Další články od NextiraOne Czech s.r.o.