logo NICOM a.s.

Naučte se instalovat MS Vista během 14 dnů a ušetřete 10000 Kč

NICOM připravil pro IT odborníky balíček čtyř certifikovaných kurzů, tzv. MS Vista komplet. NICOM, Gold partner společnosti Microsoft v oblasti vzdělávání, každý rok před Vánoci věnuje svým zákazníkům zvýhodněné akční nabídky.

Tentokrát nabízí balíček školení zaměřený na instalaci, zavedení a správu operačního systému MS Vista, díky kterému účastníci ušetří až 10 000,- Kč.

IT specialisti, kteří ve firmě spravují počítačovou síť, jsou zváni na certifikovaná školení na pražskou pobočku společnosti NICOM (Zenklova 32/28, Praha 8).

Právě pro ně je připraven balíček kurzů, tzv. MS Vista komplet. Komplet je tvořen čtyřmi kurzy :

Objednají-li si účastníci komplet čtyř kurzů, získají ZDARMA kurz 5116 Microsoft Windows Vista - konfigurace aplikací a nástrojů.

Objednají-li si účastníci dva libovolné kurzy z Vista kompletu, obdrží šek na složení certifikační zkoušky od společnosti Microsoft (Certifikace Microsoft) dle jejich výběru ZDARMA.

Celá výuka je postupně rozdělena přibližně do jednoho měsíce (každý týden dva, či tři dny školení), během kterého se účastníci naučí instalovat, konfigurovat, udržovat a řešit problémy s operačním systémem MS Vista.

Zákazníci společnosti NICOM tak získají nejen IT znalosti, ale ušetří tím více než 10 000 Kč.

Další články k tématům - Vista skoleni - usetrite - Microsoft - akcni nabidka

Článek NICOM a.s. ze dne středa 24. září 2008

Další články od NICOM a.s.