logo NICOM a.s.

NICOM se loni stal nejúspěšnějším autorizovaným školicím střediskem v počtu absolventů komerčních kurzů

NICOM, autorizované školicí středisko společnosti Autodesk (ATC, Authorized Training Center), se loni stalo nejúspěšnějším českým a slovenským školicím střediskem v počtu absolventů komerčních kurzů. Na předním místě se ve výsledkových tabulkách hodnotící výkon lektorů objevil i Ing. Michal Spielmann - Autodesk Approved Instruktor společnosti NICOM.

NICOM nabízí díky autorizaci od společnosti Autodesk certifikované kurzy určené uživatelům CAD aplikací, projektantům, konstruktérům, architektům, kteří zvyšují svoji produktivitu využíváním aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, INVENTOR, AutoCAD Mechanical a AutoCAD REVIT a dalších. Kvalitu školení produktů Autodesk garantují zkušení lektoři se statutem Autodesk Approved Intructor. Úspěšní absolventi školení získávají celosvětově platný certifikát firmy Autodesk.

NICOM se v roce 2007 stal podle oficiálních statistik, které vydává každoročně Autodesk (Přehled výkonu ATC Autodesk), nejúspěšnějším školicím střediskem v České a Slovenské republice v počtu odškolených účastníků komerčních kurzů (do výsledků nebylyjsou započítáváni absolventi z řad akademické veřejnosti, studenti, učitelé, …) apod.). Ve statistikách evidujících úspěšnost lektora (Přehled výkonu lektora) se v přehledu certifikovaných instruktorů vedoucích komerční kurzy umístil Ing. Michal Spielmann, a to v počtu vyškolených absolventů a také v přehledu hodnocení lektora.

NICOM spadající pod program ATC (globální síť profesionálních školitelů, kteří nabízejí širokou řadu vzdělávacích prostředků) představí svoje služby v oblasti školení při prezentaci nejnovější produktové řady Autodesku 2009 v Praze, Brně a Ostravě.

Článek NICOM a.s. ze dne úterý 1. dubna 2008

Další články od NICOM a.s.