logo NICOM a.s.

NICOM vyhlašuje soutěž při příležitosti uvedení kurzů fotografování

NICOM, a.s., dosud známé jako školicí středisko v počítačové sféře, od září 2008 uvádí do své nabídky také kurzy fotografování. Při té příležitosti připravila pro své zákazníky soutěž o účast v jednom z nově nabízených kurzů. V soutěži se bude vybírat nejzajímavější fotografie s tématikou "Můj svět mým foťákem".

Vzdělávací společnost NICOM, a.s., které je na trhu již téměř 17 let, přidává do své nabídky také kurzy fotografování, reaguje tím na současný trend fotografování. Fotografie, zejména její digitální podoba, dnes patří k nejrozšířenějším médiím. Digitální fotoaparát se proto stal v posledních letech fenoménem, a to nejen v komerční sféře, ale především v soukromé. Vždyť bez digitálního fotoaparátu se dnes neobejde žádná dovolená, rodinná oslava, párty, žádná významná událost.

Základní kurz fotografování, Nejčastější chyby při fotografování, Kurz makrofotografie jsou kurzy teoreticko-praktické, kterými Vás provede zkušený fotograf a znalec fotoaparátů. Základní úpravy fotografií – je počítačový kurz, ve kterém se účastníci naučí upravovat fotografie v programu Adobe Photoshop.

Při příležitosti rozšíření nabídky o zcela nový typ kurzů připravil NICOM pro své zákazníky soutěž o účast na nových fotografických kurzech.

Fotografie s tématem "Můj svět mým foťákem" účastníci soutěže mohou zasílat na emailovou adresu marketing@nicom.cz do 30. září 2008. Dvacet nejlepších fotografií bude vystaveno na internetu a do 12. října budou moci návštěvníci těchto stránek volit nejzajímavější fotografii.

Tři výherci získají dárečky od společnosti NICOM a účast na libovolném fotografickém kurzu dle vlastního výběru, budou-li splněny podmínky soutěže.

Článek NICOM a.s. ze dne pátek 12. září 2008

Další články od NICOM a.s.