logo Nokia Czech Republic, s.r.o.

Nokia 6303i classic

Nokia představila model Nokia 6303i classic, důmyslné a kompaktní zařízení, které jde ve stopách modelu Nokia 6303 classic.

Nokia Staví na osvědčeném konceptu, díky kterému je Nokia světovou jedničkou v oblasti mobilních telefonů: nabízí výborný poměr ceny a kvality a bohatý seznam funkcí. Bude se prodávat za předpokládanou maloobchodní cenu 105 EUR bez daní a dotací.

Nokia 6303i classic je výborným společníkem, který pomáhá udržet spojení s lidmi, na kterých vám nejvíce záleží. Fotografie pořízené 3,2 megapixelovým fotoaparátem ožijí na 2,2 palcovém displeji. E-mail a instant messaging jsou dostupné prostřednictvím funkce Nokia Messaging. Ta vám poskytne pohodlný způsob, jak být v kontaktu s přáteli i rodinou.

Telefon nabízí jedinečný design s použitím nerezového krytu a díky kompaktní velikosti výborně padne do rukou. Intuitivní uživatelské rozhraní pomůže snadno nalézt všechny funkce. Ať už budete on-line sdílet, brouzdat po internetu nebo poslouchat hudbu, Nokia 6303i vám díky vynikající výdrži baterie zaručuje zábavu na dlouhou dobu bez dobíjení.

Nokia 6303i classic se na vybraných trzích začne prodávat v průběhu prvního čtvrtletí roku 2010.

Další články k tématům - 6303i - classic - messaging - Nokia

Článek Nokia Czech Republic, s.r.o. ze dne pondělí 8. února 2010

Další články od Nokia Czech Republic, s.r.o.