logo Nokia Czech Republic, s.r.o.

Nokia Ovi Store nabízí zákazníkům ATT aplikace a další obsah

Společnosti Nokia a AT&T oznámily dostupnost služeb Nokia Ovi Store i pro zákazníky AT&T, kteří používají přístroje - Nokia E71x, Nokia Surge, Nokia Mural, Nokia 6650, Nokia 6555 a Nokia 6350.

Další telefony s podporou této nové služby přijdou brzy na trh. Zákazníci společnosti AT&T, kteří jsou vlastníky těchto telefonů, budou moci stahovat volný i placený obsah z Ovi Store, aniž by za službu v danou chvíli platili. Částka za stažený obsah a aplikace se totiž objeví na jejich pravidelném měsíčním vyúčtování.

Zákazníci AT&T, kteří používají vybrané telefony, jednoduše ze svého mobilního prohlížeče navštíví stránky store.ovi.com a mohou začít stahovat personalizovaný obsah, jako jsou aplikace, hry, vyzváněcí tóny, nástroje zvyšující produktivitu, ukázky filmů a další.

"Společnost Nokia je potěšena, že může zákazníkům společnosti AT&T nabídnout bohatý obsah prostřednictvím služby Ovi Store a také snadný způsob řešení platby," řekl David Petts, viceprezident a hlavní manažer společnosti Nokia pro operátora AT&T. "Ovi Store poskytuje zákazníkům s mobilním přístupem na internet řadu aplikací od nejuznávanějších vývojářů a vydavatelů z celého světa a nyní jsme nadšeni z toho, že můžeme tento zajímavý obsah dodávat také klientům AT&T s pohodlným řešením platby, které zjednoduší přístup i používání naší služby."

Ovi Store je ideálním místem pro získání placeného i neplaceného obsahu, s podporou celé řady přístrojů, od chytrých telefonů po jednoduchá zařízení. Celosvětově mají ke službě Ovi Store přístup zákazníci značky Nokia ve více než 180 zemích, a to pro více než 100 modelů ve 30 jazycích.

Prostřednictvím služby Nokia Ovi Store je již dnes dostupné velké množství obsahu od nejznámějších a největších vývojářů aplikací a distributorů softwaru, médií a her.

Další články k tématům - AT - Nokia - obsah - ovi - store - telefony - David Petts

Článek Nokia Czech Republic, s.r.o. ze dne úterý 12. ledna 2010

Další články od Nokia Czech Republic, s.r.o.