logo Océ-Česká republika, s.r.o.

Nová Océ Arizona 360 GT v Čechách a na Slovensku

Océ uvádí na český a slovenský trh nový model UV tiskárny Océ Arizona 360 GT. Nová řada je postavena na ověřených základech nejprodávanější UV tiskárny a zároveň přináší mnohá vylepšení oproti předchozím modelům.

Océ Arizona 360 GT je vybavena standardní velikostí stolu s pracovní plochou 1,25 x 2,50 m. Nové vlastnosti tiskárny však umožňují zvýšit produktivitu, rozšiřují aplikační možnosti a otevírají tak dveře do dalších oblastí v průmyslové výrobě. Důležitou novinkou jsou doplňkové tiskové režimy. Zvolit lze například "Express Mode" s produkční rychlostí tisku až 35 m2/hod. nebo "High Definition Mode", ve kterém lze tisknout velmi precizní detaily, jako je text o velikosti 2 tiskových bodů.

Řada 360 má inovativní systém UV vytvrzování, který generuje až o 50 % méně tepla. Díky tomu je možno na tiskárně Océ Arizona 360 GT potisknout velmi tenké a na teplo citlivé materiály. Zvládne například i polystyren nebo polyester.

Océ Arizona 360 GT je vybavena speciálně vyvinutou vakuovou deskou, na které je možno potisknout velmi tenké filmy, bez nutnosti mít nainstalovanou jednotku tisku z role na roli. Vakuová deska s velmi malými dírkami umožňuje tisknout na tyto materiály bez mechanických distorzí.

Nejvíce oceňovaná řada tiskáren na světě

Celá rodina tiskáren Océ Arizona, včetně nové tiskárny Océ Arizona 360 GT, nabízí tradiční Océ hodnoty - kvalitu, spolehlivost, produktivitu a uživatelský komfort. Flatbed UV tiskárny Océ Arizona obdržely napříč celou organizací již 25 industriálních ocenění. S vice jak 2500 kusy prodaných systémů se Océ Arizona stala nejprodávanější UV tiskárnou všech dob.

Océ Arizona 360 GT - charakteristika UV tiskárny:

Další články k tématům - Arizona - Onyx - RIP - RMO - tisk - tiskárna - UV

Článek Océ-Česká republika, s.r.o. ze dne úterý 16. srpna 2011

Další články od Océ-Česká republika, s.r.o.