logo Océ-Česká republika, s.r.o.

Océ Arizona: již 3000 vyrobených tiskáren

Ve výrobním závodě Océ Display Graphics v kanadském Richmondu byla vyrobena třítisící inkoustová tiskárna Océ Arizona - vytvrzující inkoust UV zářením, která tiskne na pevná média (desky) i na média v rolích.

První z těchto tiskáren byla široké veřejnosti představena v roce 2006. Vysoké číslo jednoznačně potvrzuje, že koncept tiskáren Océ Arizona si celosvětově našel své klienty. Tiskárna s pořadovým číslem 3000 putovala do Mexika a nese označení Océ Arizona 318 GL.

UV tiskárna z řady Océ Arizona 318 GL byla společností Océ uvedena na trh při příležitosti výstavy Fespa Digital 2012 konané v Barceloně. Tento model vychází z předchozí velmi úspěšné řady Océ Arizona 360 GT/XT.

Tiskárna je určena pro tiskaře, kteří preferují kvalitu nad kvantitou. Stroj je nově vybaven tiskovým režimem "High Definition", který byl speciálně navržen pro tisk té nejkvalitnější POP/POS grafiky.

Díky novému tiskovému režimu stroj umožňuje tisk lentikulární grafiky v rastru 40 až 60lpi. Stroj je vybaven inkoustovými zásobníky s obsahem 800ml (CMYK) a u bílé (W) s obsahem 1000ml.

Samozřejmostí je, že tiskárna nabízí možnost rozšíření tisku na flexibilní materiály a dále pak tisk bílou barvou.

Charakteristika Océ Arizona 318 G:

Další články k tématům - Arizona - tisk - tiskárna

Článek Océ-Česká republika, s.r.o. ze dne středa 18. července 2012

Další články od Océ-Česká republika, s.r.o.