logo Océ-Česká republika, s.r.o.

REKLAMA-POLYGRAF 2012: Océ předvede moderní systém řízení zakázek

Na letošním veletrhu REKLAMA-POLYGRAF 2012 Océ předvede moderní systém řízení zakázek a komplexní workflow výroby obalů ve spolupráci se společnostmi Esko a Model Obaly. Mezinárodní veletrh reklamních služeb a polygrafie se uskuteční od 20. do 22.3. 2012 na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Velkoformátová divize Océ Display Graphics bude letos opět prezentovat řešení, která reflektují trendy a potřeby průmyslu výroby reklamy. Cílem je ukázat produkty a služby, které mohou oslovit malé, střední, ale i velké společnosti.

Vedle standardních produktů, mezi které patří řada tiskáren Océ Arizona (na veletrhu zastoupena ve variantě Océ Arizona 360 GT) a řada stolových univerzálních plotrů Kongsberg (na veletrhu zastoupen modelem Kongsberg i-XL 42), bude společnost Océ letos prezentovat ucelený soubor softwarových produktů Esko, zaměřený na segment výroby reklamy. Cílem je ukázat zákazníkům, jak mohou za pomocí Esko programů zvýšit produktivitu svých procesů a uspořit náklady.

Prvním z prezentovaných softwarových produktů je Esko WebCenter, který je určený pro řízení komunikace mezi zadavatelem tisku a výrobcem. Jde o systém, který umožňuje zjednodušit, a hlavně zcela kontrolovat všechny kroky vedoucí ke správnému zadání zakázky do výroby. Umožnuje oběma stranám spolupracovat pomocí webového prohlížeče nad reálnými daty v případě korekur, schvalování jednotlivých požadovaných úprav v zadávané grafice a přesné logování změn. Systém zkracuje čas a minimalizuje náklady spojené a přenosem dat. Celá komunikace se děje prostřednictvím centrálních dat umístěných na serveru.

Dalším, velmi zajímavým produktem, je software s názvem Automation Engine. Pomáhá zjednodušovat, urychlovat a automatizovat veškeré procesy spojené s přípravou a tiskem zakázek. Cílem je mít předem přednastavené procesy, a pak je na jedno tlačítko uvádět do chodu. Výsledkem je zvýšení produktivity a snížení chybovosti, což přináší nemalé finanční úspory.

V neposlední řadě je potřeba zmínit program AstiosCAD a i-Cut Suite. ArtiosCAD je specializovaný produkt na tvorbu obalů. Je možné s ním pracovat ve 2D i 3D a umí simulovat prostředí, do kterého je pak možné zasadit finální návrh a sledovat, jak se daný produkt bude chovat v zamýšleném prostředí. I-Cut Suite je layout program, opět specializovaný pro velkoformátovou reklamní produkci. Jak kontrolní a preview funkce, tak inteligentní nesting jsou těmi hlavními momenty, které osloví každého při shlédnutí práce s těmito systémy.

Moderní systém řízení zakázek pod názvem Océ - Zaostřeno na proces - bude návštěvníkům veletrhu předveden nejen v rámci pravidelných auditorií, které se budou konat každý den v 11:00 a ve 14:00 hodin na stánku Océ.

Návštěvník bude mít rovněž možnost seznámit se s procesem prakticky. Na základě zakázkového čísla, které dostal v Océ pozvánce, nebo si jej vyzvedne na stánku Océ přímo na výstavišti, si vyzkouší samostatně zadat zakázku a bude sledovat celý proces zpracování až po výrobu obalu za pomocí zařízení Océ Arizona a Kongsberg. Domů si odnese hotový personalizovaný obal vytvořený podle svých představ.

"Domnívám se, že asi všichni vnímáme účast na tomto veletrhu jako místo setkání a prezentace. Jde o tradiční veletrh, který je jediným, který poskytuje ucelený pohled na trh a díky vystavovatelům naznačuje trendy a vývoj reklamního průmyslu", říká Karel Prášil, Key Account Manager Océ Display Graphics.

Další články k tématům - 3D - CAD - reklama - tisk - veletrh - workflow - Karel Prášil

Článek Océ-Česká republika, s.r.o. ze dne úterý 20. března 2012

Další články od Océ-Česká republika, s.r.o.