logo Océ-Česká republika, s.r.o.

Velkoformátový tisk s Océ ColorWave 550

Společnost Océ představuje nový tiskový systém Océ ColorWave 550 - průlomové řešení v dostupnosti kvality a univerzálnosti technologie Océ CrystalPoint pro malé firmy a pracovní skupiny. Uživatelé tak mohou tisknout, kopírovat a skenovat černobíle a barevně - vše na jednom zařízení.

Posuňte svůj tisk o úroveň výš s velkoformátovou tiskárnou Océ ColorWave 550. Vytvářejte vysoce kvalitní tonerové výtisky - černobílé a barevné - na jednom systému. Pro menší firmy a pracovní skupiny. Vytvářejte své technické dokumenty o krok kvalitněji, efektivněji a úsporněji. Získejte výsledky, které vaše podnikání odliší.

"Mnoho našich zákazníků v technických oborech hledá způsob, jak se na jejich trzích odlišit a snižovat náklady", říká Michael Boyle, mezinárodní marketingový ředitel Océ pro velkoformátové tiskové systémy. "Technické výkresy, mapy a prezentace, které produkují, jsou denním chlebem jejich podnikání. Náš nový tiskový systém Océ ColorWave 550, s jeho schopností vytvářet černobílé i barevné dokumenty s pololesklým povrchem na obyčejný papír, dává našim zákazníkům obchodní a finanční výhodu."

Vysoce kvalitní černobílý a barevný tisk na jednom systému

Menší technické firmy a pracovní skupiny již nebudou muset kupovat dva systémy - jeden pro barevné a druhý pro černobílé dokumenty. Tiskový systém Océ ColorWave 550 s unikátní technologií Océ CrystalPoint umožňuje technickým uživatelům tisknout černobílé a barevné dokumenty na běžný papír - to vše na jednom systému.

Mohou také tisknout vynikající barevné prezentace na běžný papír, recyklovaný papír, bannery či jiné speciality. Výtisky vyjdou suché, oříznuté na rozměr a připravené na použití v interiéru a na stavbách. Mají jedinečný hedvábně lesklý vzhled s pocitem vyzařujícím kvalitu.

Bezproblémové workflow dokumentů

Techničtí odborníci dnes vyžadují, aby jejich dokumentové systémy pracovaly intuitivně s co možná nejmenším úsilím. Tento systém usnadňuje workflow technických dokumentů. Zjednodušuje rutinní úlohy pro úsporu času a minimalizaci chyb. S intuitivním vyspělým ovladačem mohou uživatelé tisknout přímo z CAD aplikací.

Komplexní sady dokumentů lze jednoduše spravovat pomocí pokročilého tiskového nástroje Publisher Select. Uživatelé si mohou také definovat až pět šablon s nejčastějším nastavením pro kopírovací a skenovací úlohy, čímž odpadá proklikávání nekonečnými menu. Ať už se jedná o kopírování, skenování nebo tisk, systém může být nastaven tak, aby bylo dosaženo správného výsledku pouhým stisknutím tlačítka.

Úspory při výrobě dokumentů

Produkce dokumentů může tvořit velkou část provozních nákladů technického podniku. Technologie Océ CrystalPoint nabízí v této oblasti velké úspory. Schopnost dosažení vysoce kvalitních výsledků na obyčejném papíru místo potahovaného média přináší úspory na médiích. Použití jednoho systému pro barevné a černobílé tisky redukuje náklady na spotřební materiál i technickou podporu.

Techničtí uživatelé mohou získat ještě vyšší návratnost svých investic se vzdáleným servisem Océ. Ten umožňuje předvídatelnou preventivní údržbu a řešení problémů v reálném čase s cílem zajistit nejvyšší možnou dobu provozuschopnosti. Vzdálené reporty a aktualizace zařízení ušetří administrátorům další čas.

Zdravější pracovní prostředí

Lidé chtějí pracovat v čistém prostředí. Océ ColorWave 550 zajišťuje zdravé pracovní ovzduší každý den. Unikátní Océ TonerPearls (tonerové perly) zajišťují naprostou čistotu systému: ten neobsahuje jemný prach, je bez zápachu a produkuje minimální odpad. To v konečném důsledku nepřináší žádný negativní dopad na pracovní prostředí.

Technologie Océ CrystalPoint nevyužívá teplo pro fixaci obrazu, pro kvalitní výsledky není potřeba chemicky potahovaný papír. Výtisky mají také velmi dobrou schopnost odstranění tisku při recyklaci.

Další články k tématům - CAD - skener - tisk - workflow - Michael Boyle

Článek Océ-Česká republika, s.r.o. ze dne pátek 10. srpna 2012

Další články od Océ-Česká republika, s.r.o.