logo oXy Online s.r.o.

Digimanie se chlubí novým fórem a fotogalerií

V internetovém magazínu Digimanie bylo spuštěno nové diskuzní fórum včetně fotografické galerie. Mezi hlavní výhody pro čtenáře patří společné registrace pro magazín, fórum i galerii a také těsné propojení fóra a galerie.

K rozhodnutí obohatit tento známý internetový magazín dospěla redakce poté, co několik měsíců sledovala stálý nárůst návštěvnosti. Podle auditu NetMonitor překročila v červenci 2008 návštěvnost Digimanie hranici 56 000 reálných uživatelů měsíčně. "Cítili jsme potřebu vytvořit komunitu,která by zde mohla diskutovat na různá témata, prezentovat své fotografie, komentovat díla dalších autorů a formovat se v průběhu času," vysvětlil publisher technických médií Karel Polívka.

Dalším důvodem pro založení fóra byla snaha umožnit čtenářům více ovlivnit obsah samotného magazínu a případně se i zapojit do jeho tvorby. Fórum běží na profesionální platformě v bulletinu po vzoru internetových magazínů Svět hardware a TV Freak. Protože je Digimanie magazín zabývající se fotografováním, nemůže v samotném základu jeho diskuzního fóra chybět fotogalerie. "Pro její účely jsme zvolili Photopost ve verzi speciálně uzpůsobené pro spolupráci s vBulletinem, díky čemuž je zabezpečeno výborné propojení fóra a galerie," zdůraznil publisher.

Fór m hledá schopné moderátory

Každé diskuzní fórum má své administrátory starající se o provoz fóra a moderátory starající se o dění na fóru. Nejinak je tomu i v případě Digimanie, přičemž jako moderátoři na ni působí redaktoři magazínu. Do budoucna se však počítá s rozšířením řad moderátorů také o aktivní účastníky fóra. "Hledáme schopné uživatele,kteří mají dobrý přehled v diskutované tématice, přistupují k debatám s rozvahou, mají chuť na fóru aktivně působit a získat díky tomu status moderátora fóra Digimanie," komentoval Karel Polívka.

Další články k tématům - Digomanie - fotogalerie - forum - Karel Polívka

Článek oXy Online s.r.o. ze dne pátek 24. října 2008

Další články od oXy Online s.r.o.